Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha örülök annak, hogy a barátnőm hízik?
A barátnőm az utóbbi időben elkezdett kikerekedni. Szerintem nagyon jól áll neki, és teltebben még szebb, szoktam is neki mondani, dicsérgetni, talán ezért nem is nagyon igyekszik tenni ellene:-)
Szerintetek baj, hogy így állok hozzá? Nem akarok neki rosszat, ez még nem egészségtelen súly.
18/F
Szerintem a külső egy olyan érzékeny pont az embereknél, hogy a legjobb, ha semmit sem mondunk róla, mert a végén a másik kényszert érez arra, hogy úgy is maradjon, holott lehet, hogy a barátnődnek csak rosszabb, kapkodósabb időszaka van, nem tud úgy odafigyelni magára.
A legjobb, ha megbeszélitek az ezzel kapcsolatos érzéseit. És ha jól is érzi magát a bőrében így, akkor örülhetsz te is, mert így nyilván felszabadultabban fog viselkedni.
Ez teljesen attól függ, hogy mennyit hízott.
Az szép tőled, hogy így is tetszik neked, sőt, így még jobban tetszik.
Viszont ha te annak örülsz, hogy túlsúlyos vagy netalán tán már elhízott, akkor az baj!
Igen baj!
Gondolhatnál a férfi társaidra hogy meghagyod nekik azt a lehetőséget hogy 1 (nem tudom szép-e..) szép, vékony lányt bàmuljanak..
Eléggé önző vagy.. :(
De mégis hány kg a barátnőd és milyen magas?
És hány kg volt korábban?
Jujj, hát az már pedig sok. Úgy teljesen jó volt, amilyen volt.
Szerintem azért ne biztasd arra, hogy tovább hízzon, mert az egészségének ártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!