Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg el kéne felejtenem? 15L
Megismertem egy lányt 4 hónapja, pár nap és már 5 hónapja.
Nagyon fontos lett nekem, tenyleg. Bármit kerhetne tőlem, gondolkodás nélkül megtennem. Azt mondják túl fiatal vagyok, hogy így szeressem, de...ha neki attól jobb lenne, meghalnek érte hezitálás nélkül.
A helyzet az, hogy nemrég tudtam meg, hogy van 2(!!!!) másik baratnoje is rajtam kívül. Nagyon összetörtem, o pedig csak..nezett rám érzelmek nélkül mikor sírtam. Soha, senki előtt nem sírtam meg. Soha. Bocsánatot kért, de.. még mindig van neki egy lány rajtam kívül. Nem tudom elhagyni, pedig.. Minden barátom mérges ezért. Azt mondják így csak én fogok tönkremenni. De...mar egy nap is kínszenvedés nélküle. Tőle kaptam az első csokom,minden amit együtt csináltunk az első volt nekem. És.. O az első ember akit ennyire szeretek.. Annak ellenére, hogy.. Neki talán semmi komolyat nem jelentek.
Mit gondoltok, mit kéne tennem?
Igen. Mind a ketten lányok vagyunk.
Leszbikus vagyok, o meg biszex.
"van 2 másik baratnoje is rajtam kívül"
- te jó ég
"még mindig van neki egy lány rajtam kívül"
- ja egyet eldobott, persze mért ne, bábuk az emberek
Kinek kell egy ilyen ember, de haragudj, de ez UNDORÍTÓ még férfiben is rendkívül minőségtelen, nem hogy egy nő. Ráadásul biszex. Tudod, hogy lesz valaki biszex ? Úgy, hogy neki már minden mindegy ez is jó az is, állandó szexuális kielégülés céljából több embert is maga mellett tart. Ez az emberiség legalja.
Köszönöm a választ.
És a továbbiakban, udvariasan megkernek mindenkit, aki privatba akar "hülye leszbikus kurv***i" tartsa bent ezt a dolgot valahogy magában. És ne vegye ennyire a lelkére, hogy leszbikus vagyok. Köszönöm. /Tul sok ilyen üzenet erkezett/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!