Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság vagy több? .

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy több? .

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szóval pár hónapja ismertem meg egy fiút, aki azóta az egyik legjobb barátom.Azonban már többször is mondták hogy többet érez irántam, megpróbálhatnánk beszélni erről.Sokszor megdicsér és nem rég megkérdete hogy mi lenne ha bevallaná hogy szerelmes belém.Azonban barátnője van...Mégis felhív magához filmezni, naponta ír...Szóval mit akarhat?Egy egyszerű barátság vagy több?

2016. jan. 10. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján szerintem szerelmes beléd
2016. jan. 10. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beszeretné biztosítani veled a dolgokat, mielőtt szakít a barátnőjével. De ki tudja, lehet hogy csak így barátkozik.
2016. jan. 10. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Teljesen összezavar...annyit tudok hogy más lányokkal sokkal haveribb szinten bánik, tehát beszólogat...Velem meg teljesen normális, komoly.:)
2016. jan. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!