Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 hónapja, minden nap beszélgetünk Messengeren egy fiúval (egész nap, kisebb szünetekkel), szoktunk találkozni és iskolában is beszélgetünk.Feltűnően kedvesebb, normálisabb velem mint a többi lánnyal.Mikor találkozunk megszokott ölelni, mostanában flörtöl is velem néha.Azonban van barátnője, akivel se veled, se nélküled kapcsolatban élnek és mindig elmondja a barátnőivel kapcsolatos dolgait is es úgy érzem csak játszik velem...Nem szeretném elküldeni a p*csába, ugyanis együtt táncolunk és nagyon jó barátok vagyunk..Mit akarhat tőlem?Egyáltalán akarhat tőlem barátságnal többet?

2016. jan. 3. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha öleleget,és flörtöl veled akkor van rá lehetőség. Ráadásul az imént mondtad,hogy fasírtban vannak a.csajával..tehát bármi megtörténhet.Kövesd figyelemmel hogy áll a dolog a barátnője és közte.
2016. jan. 3. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
ezek alapján szerintem barát...nekem is van egy majdnem ugyanilyen barátom mindig ha találkozunk megölel puszit ad elbeszélgetünk ő a csajokról én meg neki fiúkról...Ebbe szerintem ne képzelj bele többet. Ha egy srác neked beszéli ki hogy milyen a barátnője az nem túl jó..19/L
2016. jan. 3. 13:00
 3/4 anonim válasza:
Szerintem aki flörtöl és veled chattel egésznap- több mint barát. Valahogy úgy jön le az egész, hogy rád több időt szentel mint a barátnőjére..Az is lehet, hogy nem mer lépni feléd, mert nem tudja, hogy van e esélye, és ezért osztja meg veled a dolgait, hogy lássa, te mit gondolsz. A helyedben én valahogy megkérdezném, úgy finoman, hogy szereti e a barátnőjét, boldog e vele stb...alaposan felmérném a szitut, mielőtt konkrétan szóbahoznám a kettőnkről elképzelt kapcsolatot. Mindenesetre ne küld el a p-be, mert ha jól értem itt nem történtek konkrét lépések. Az is lehet, hogy úgy tekint rád mint egy lelkitársra, akivel mindent meg tud osztani. Szóval csak óvtosan, nehogy egy félreértés miatt veszíts el egy jó barátot.
2016. jan. 3. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Az hogy boldog-e vele nála mindig változik, mert egyszer igen, egyszer nem...Múltkor elmondta hogyha a barátnőjével beszél akkor nem olyan boldog, mint mikor velem.A legjobb barátjának pedig azt mondta hogy gondolkozik rajtam és rengeteget céloz arra hogy képes lenne elhagyni a barátnőjét ha valaki szerelmet vallana neki (és ezt csak nekem írja..).Már egyszer megkérdeztem hogy mi lenne ha bejönne nekem de csak annyit írt hogy nem tudja.Viszont rengetget kérdez arról hogy mit várok el egy fiútól, miket szeretek egy fiúban...Én nem tudom megérteni és nem is képzelek többet az egészbe, mert nekem bőven elég ha csak egy jó barátjának tart.:)
2016. jan. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!