Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, internetes beszélgetéseknél milyen jeleket adtok, amikből le lehet vonni, hogy tetszik nektek a lány?
Figyelt kérdés
Szóval miket írtok? (Azon kívül,hogy konkrétan leírjátok, hogy bejössz/kedvellek, stb.)
Ha képet kértek az már jelent valamit? (Persze úgy, hogy már tudjátok,hogy hogy néz ki.)
Vagy,ha egy lány olvassa, akkor ő is leírhatja hogy miket írt neki a fiú,amiből leesett neki, hogy többet érez mint sima barátság.
Ha lehet,akkor létszíves a korotokat is írjátok le! :)
2016. jan. 4. 20:46
1/4 anonim válasza:
Tudom hogy leírtad hogy azon kívül hogy konkrétan leirom de mégis. Egyszer csináltam ilyet és akkor is konkrétan leírtam neki hogy tetszik, mert az életben is nehéz a jeleket szürködni, nem hogy egy internetes beszélgetésnél... 17/f
2/4 anonim válasza:
Nekem állandóan bókolt és mondogatta hogy egy angyal vagyok:)
17/L
3/4 anonim válasza:
Nekem állandóan bókolt, de később kiderült hogy nem akart semmit-.-
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Esetleg, ha valaki még rátalál és tud, akkor válaszolhatna rá. :D
#3: Sajnálom, hogy ezt csinálta veled :/
2016. jan. 13. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!