Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit? Ha igen, hogyan tudnám a tudtára adni, hogy nem viszonozom?
Tizedikesek vagyunk és van egy osztálytársam aki mostanában kicsit máshogy szokott velem viselkedni mint általában. Kicsit olyan furcsa srác , nem szeretném azt mondani ,hogy kretén vagy lúzer ,mert nem tartom helyénvalónak. Tavaly is elég jóba voltunk néha beszélgettünk. Idén is így volt. Mostanában viszont egy csomószor mondja ki a nevemet és kérdez valamit (ami egyébként teljesen nyilvánvaló a számára is). Ma például mellém ült egyik órán valami hülye kifogással.
Eddig bírtam mostanában viszont ezekkel a dolgokkal eléggé idegesít és nem tudom hova tenni. Ez ,hogy csomószor beszélni akar velem , meg külön köszön ,mondogatja a nevem , a közelemben van azt jelenti ,hogy tetszem neki? Ha igen akkor hogyan tudnám a tudtára adni ,hogy én nem nagyon akarom ezt anélkül ,hogy konkrétan mondanám ,hogy kopjon le. Nem tudom ezt hova tenni. Megbántani semmiképp se szeretném.
Van barátod?
Ha igen, hivatkozz arra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!