Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Senkit nem érdekelnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkit nem érdekelnek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Ha nem vagyok 186 centi(láttam egy előző kérdésnél, hogy ez nagyon menő), nincs manóméretem sem, csak 175 centi vagyok.

Nincs platinaszőke csillogó hajam, és kékzöldpiroslila csíkokkal sem díszítettem...sötétbarna hosszú hajzuhataggal rendelkezem.

Nem diszkózom, inkább itthon gitározgatok, nem voltam részeg soha,nem szívom a mentolos cigit, pedig már 15 vagyok, ilyenkor ez a divat.

Nincs kétméteres műkörmöm, és nem akarok a középpontban lenni, tökéletesen elvagyok szürke kisegérként is.

Mit gondoltok, örök magány vár rám?

2016. jan. 3. 18:11
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
Hmmm ez érdekes :) Nem értettem soha ,hogy miért várja el valaki azt, hogy megtalálják, ha tökéletesen megvan a saját maga kis életében. Az ilyen lányok az önbizalom hiányosok :D. Van egy olyan érzésem, hogy te is egy ilyen lány vagy. Azt gondolhatod, hogy már 15 vagy és még mindig nincs senki se akinek felkeltenéd a figyelmét...De biztos ez? :) Tudod a ha valakinek nincs önbizalma az meglátszik, ne érts félre nem azt mondom, hogy legyél egoista, csak mindig tartsd magad valakinek :D. És amúgy megsúgok egy titkot :P Nem az a legfontosabb egy fiú szemében, hogy mennyire vagy "dögös" (persze azért a dagadt lányokra ez nem igaz, őket kerülik), hanem hogy mennyire vagy érdekes :) Például a gitározás :3 (én is gitározom). Szóval mindent egybevéve---> Minden csak rajtad múlik
2016. jan. 3. 18:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, én például pont az ilyen lányokat kedvelem. :)
2016. jan. 3. 18:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Már nincs önbizalomhiányom, szerencsére.

Köszönöm a válaszokat. :)

2016. jan. 3. 18:38
 14/25 anonim ***** válasza:
most elbujhatok a 165 centimmel lol :D 14/F amugy meg Pont ugyan ezt gondolom magamrol :D Csak hát mi a f@$zt akarunk mi 14-5 évesen :DD Majd ha félszáz leszel és szingli akkor legyen ilyen problémád :D
2016. jan. 3. 18:45
 15/25 theazombiee ***** válasza:
mázlista vagy.
2016. jan. 3. 18:46
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz írj ;) 14/f
2016. jan. 3. 18:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Kórházba vok,meglátogac:)?
2016. jan. 3. 18:48
 18/25 A kérdező kommentje:

Persze, bárkit szívesen meglátogatok. Írjátok privátban a címeket :D

(poén)

2016. jan. 3. 18:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Vigyázz mert jön a sok szingli gyakoriról aki itt próbál ismerkedni :D annyi üzit kapsz, hogy befagy a szerver :DD #14 voltam
2016. jan. 3. 18:59
 20/25 A kérdező kommentje:

Ugyan, 1 üzenetet kaptam :D

Az is anyukámtól.

2016. jan. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!