Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem érdekelnek senkit...

Miért nem érdekelnek senkit az ilyen regények? .

Figyelt kérdés
Írtam egy regényt ( inkább kisregény vagy hosszabb terjedelmű novella ), kábítószerezést, mentális betegséget, őrületet térképez fel - persze vannak még elírások, nem rég lett befejezve - de úgy veszem észre, hogy manapság csak az ilyen romantikus, nyáltól, szerelemtől csöpögő könyvek futnak be. Tényleg ilyenre van szüksége a népnek???

2013. dec. 30. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a legtöbb ember erre vevő, nem jelenti azt, hogy az ilyesmi senkit nem érdekel. A romantikus, nyálas, csöpögő könyvek azért népszerűek, mert nem mindenkinek van kedve a mindennapi gondjai mellett belemélyedni másokéba, hanem inkább szórakozásra vágyik. Szerintem ez nem baj.

De szóval igenis sok ember van, akit érdekel az olyasmi, amit te is írtál, pl. Bret Easton Ellist is szeretik, ő is effélékről ír.

2013. dec. 30. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is effélére gondoltam... De köszi!

Utána nézek ennek a szerzőnek, köszönöm. :)

2013. dec. 30. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval, az egész napi mókuskerék után az ember inkább vmi könnyedebbre vágyoik, amin nem kell agyalni és tuti a heppiend.

Ettől függetlenül azért vannak akiket a fajsúlyosabb dolgok sem riasztanak el.

Ajánlom figyelmedbe akövetkező könyveket ihletnek (hátha még valamelyiket nem olvastad)

- Virágod Algernonnak

- Billy Milligen Háborúi

- Az ötödik Sally

2014. jan. 1. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De mind a hármat olvastam :D Nagyon jó könyvek!
2014. jan. 1. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nos, én nem vagyok híve a szerelmes regényeknek, viszont el kell kedvetlenítselek: mostanában műkedvelőbb olvasók körében már a kábítószeres téma is elég elcsépelt... de ha igazán jó benne az "őrületet feltérkepező rész", akkor mindenképpen lehet érdekes is
2014. jan. 1. 23:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. Igazából legtöbbször az "őrület feltérképezésre" megyek rá, de ebben az írásomban nem az lett a lényeg. A többi viszont sose kerül majd befejezésre... :D
2014. jan. 1. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáltam találni statisztikát/ könyvek eladása, kereslete regénytípusok szerint---- ilyenekkel variáltam, de nem lett, am, miért érdekelne bárkit is, hogy hogy "szedte szét" magát valaki? Amúgy ez "de úgy veszem észre, hogy manapság csak az ilyen romantikus, nyáltól, szerelemtől csöpögő könyvek futnak be." hogy itt lehet, hogy ilyesmi kérdéseket tesznek föl esetleg legtöbbször vmi kérdés-válaszos oldalon, nem feltétlenül mutatja meg, hogy mire van a legnagyobb érdeklődés.
2014. jan. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!