Miért van az, hogy Magyarországon senkit nem érdekelnek az embertársai?
Bocs, de egy lecsúszott csürhe belső konfliktusába kinek mi joga lenne beleszólni? Sőt, megvédeni az egyik felet, amikor talán az a hunyó? Hiszen előbb még ő ordibált mint valami fúria.
Ezzel a "senkit nem érdekelnek" dumáddal pedig elmehetsz a francba. Én magam is több évig önkénteskedem egyetemistaként, mentettem hajléktalanokat az első fagynál, szerveztem véradást, adtam elsősegélyt az utcán, stb. És ez csak a töredéke annak, amit tettem a környezetemért, és több száz önkéntest ismerek még. Te mit tettél az embertársaidért, OP? Elittad előlük a piakészletet a kisboltból?
Egy erőszakolás teljesen más, de egy verekedésnél ki tudja, hogy kinek van igaza?...
Bár azért kijöhetett volna valaki, hogy elküldjön titeket a pi***ba, hogy máshol öljétek meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!