Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem értem magam.
Elég hosszú szóval köszönöm ha valaki elovassa.
Az egész 10 hónapja kezdődött. Volt osztálytársamnak a mostani osztálytársa jött hozzá látogatóba. Én ahogy megláttam éreztem, hogy akarom őt. Pár nappal azután írtam neki. Alakult a dolog, sokat beszéltünk facen majd egy talit is szerveztünk. Jött volt oszt.társamhoz aludni és kijött hozzám. Volt csók, beszélgettünk és összejöttünk (ez volt Április elsején) mivel kiderült, hogy 60 km-re lakik tőlem nem találkoztunk csak Június 5.én megint. Aznap összevesztünk úgy volt, hogy szakítunk, de másnap kibékültünk. Azután egész nyáron nem találkoztunk mert volt oszt.társam elköltözött és így nem tudott kihez jönni, én meg azért mert neki otthon nem tudták. Nyáron mindig szakítottunk, de kibékültünk pár óra után. Lényegében a nyaram annyi volt, hogy felkeltem, vele beszéltem egész nap, majd aludtunk. Ősszel elmondta a szüleinek, hogy együtt vagyunk és mentem hozzá. Sok minden nem volt csak petting. Azután megint semmi majd Október 26.án mentem hozzá megint és lefeküdtünk ( nem ő volt az első mert buliban egy lánnyal már volt, de mivel őt szerettem nekem nagyon sokat jelentett). Utána jó volt minden. November elején alig írt vissza meg alig beszéltünk és mivel alig találkoztunk ezért csak a chatelés maradt, de ő ezt így nem értette és szakítottam vele. Ez volt November 15.én. Gondoltam mivel úgyis mindig szakítunk és kibékülünk ez hátha segít (hülye voltam tudom) két nap múlva írtam, hogy vissza akarom kapni és írta, hogy neki van más. Ekkor mintha gyomron vágtak volna. Nagyon rosszul éreztem magam. Utána még beszéltünk, párszor vissza akartam kapni, de nem ment. Egyszer ő is írta, hogy vissza akar kapni, de akkor kicsit játszottam az elérhetetlent, hogy harcoljon értem (megint hülye voltam) utána pedig csak nem vettem észre és flegmáztam vele. Azóta eltelt egy kis idő közben beszéltünk. Valamelyik nap összevesztünk és már lassan egy hete nem beszélünk és nagyon hiányzik pedig már lassan 2 hónap eltelt. Folyamatosan rá gondolok bármit csinálok. Mit tegyek? Nagyon rossz így. 15L és 16F
*már
Bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!