Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most r. banc...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most r. banc vagyok? Nagyon rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Kevés fiúnak mondok igent, ha elhív, mondhatni válogatós vagyok. Elég sok bunkóval es muja alakkal találkoztam már, semelyik "típus" sem jön be nekem. Múlt héten voltam egy buliban, ahol egy fiúval megismerkedtem. Egész este táncoltunk, aztán megcsókolt. 1 éve az elõzõ barátom óta senkivel se csókolóztam, én sem tud miért, de hagytam. Eléggé tetszett a srác, de utána kicsit furcsán kezdett viselkedni, túlságosan ragaszkodó lett. Úgy viselkedett, mintha járnánk(kézfogás, becézgetés stb) Szóval mondhatni kiábrándultam belõle, összességében megbántam a dolgot. Ezen a héten egy másik buliban találkoztam egy másik fiúval. Rengeteget beszéltünk, sok közös volt bennünk.Meghívott egy italra, elkérte a számom. Sok óra után táncoltunk is és akkor érzékien megcsókolt. Nagyon tetszik ez a fiú. Utólag visszagondolva r.bancnak tartom magam, hogy most az elmúlt két hétben sikerült két fiúval is csókolóznom. A múlt heti incidens szerintem a sok csalódásom miatt történhetett. Ugyanis 1 éve az exbarátom óta csak rossz élményem volt. De ezen a héten akaratom ellenére megtetszett nagyon a fiú, és nagyon akartam. Másféle vágy volt a múlt heti! És tudom, mindig van kifogás... Könnyūvérūnek érzem magam, még nem volt velem ilyen.. Eddig épp, hogy nagyon nehezen adtam magam. Egyébként a múlt heti fiú(leirni is rossz, "melt heti"....) Keresett azóta, a tegnapi nem. Bár az elég friss. Mi a véleményetek? Õszintén :(
2015. nov. 28. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Meg nem vagy az, de jo uton haladsz
2015. nov. 28. 19:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Természetesen mivel borzalmasan érzem magam emiatt, több ilyen nem fog elõfordulni. De úgy érzem az emberek elkönyvelnek r.bancnak es nem fogok tudni mit csinálni. Vagy nem ennyire komoly a helyzet?
2015. nov. 28. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt férfiként mondom.

Nem az a rib anc csaj aki csomó férfival kavar, lefekszik. Hanem még mindig az a rib anc aki a testét árulja, pénzért szexel.

Akkor ennyi erővel a férfiakra is ugyan úgy lehetne mondani valamit, mert a legtöbb az gyakran váltogatja, sok esetben csak a szexért kell neki.

Szóval erről ennyit. Nem vagy rib anc!

2015. nov. 28. 19:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te most a k_rva szót definiáltad szerintem. De egyébként köszi a választ
2015. nov. 28. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A rib anc és a kurv a között nincs különbség. Ugyan azt jelenti mind a kettő. Tipikus tévhit hogy a kettő mást jelent.
2015. nov. 28. 19:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Jelen esetben egyébként nem ez a lényeg szerintem. Egyszerūen nem szeretnék annak a lánynak a szerepében lenni, akit mindenki kônnyūvérūnek tart, aki mindig mással kavar stb... Es nem tudom, ennyitõl az vagyok-e.
2015. nov. 28. 19:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Meg természetesen önbecsülésem is van, es nem szeretnék azzal szembesülni, hogy en ilyen vagyok
2015. nov. 28. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
De igazából nyugodtan tisztán tarthatod a lelked, nyugodtan pasizhatsz. Nem vagy rib anc. Ha meg nem szeretnéd hogy könnyen kapható legyél akkor harcoltasd meg a fiút magadért. Lássa hogy nem adod magad gyorsan, küzdenie kell.
2015. nov. 28. 19:44
 9/13 anonim válasza:

3 fiútól nem leszel r. banc.

De az határozottan előnyös lenne, ha most már csak az egyikkel ápolnál mélyebb kapcsolatot, mert ahogy az első is említette, ilyen tempóval gyorsan el fogod érni.

2015. nov. 28. 19:45
 10/13 A kérdező kommentje:
'Csak' kettõ fiúról beszélünk. És igazából soksok óra után történtek a dolgok. Csak ez ütközik az eddig kialakult elveimmel, nagyot csalódtam magamban. :( De köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 28. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!