Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert erzem magam rosszul?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem magam rosszul? Vagy inkabb lelkiismeret furdalas? Tobb lent.

Figyelt kérdés

Volt egy pasi akivel kavartam, de ido kozben rajottem, hogy atver, vele csak egy oleles tortent.

Multkor atjottek a barataim es az egyik ramhajtott, simogatta a labam, megfogta a kezem.

Masnap olyan rosszul ereztem magam, sot meg most is. Nagyon zavar a dolog , felek, hogy felre ertette.

Kinek mi a velemenye? Mit tegyek, hogy ne erezzem magam ennyire rosszul?

2015. aug. 9. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy csunya vagy hagyál mint ahogy a legtöbb lány teszi
2015. aug. 9. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Biztos megbántod de nem tudsz mást

Hidel ez még egy türhető visszautasitás

2015. aug. 9. 14:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak ezzel az a baj, hogy szeptembertol minden nap talalkozunk.

Azert koszonom a valaszod. Lehet, hogy megkene neki mondanom, hogy nem akarok tole semmit.

2015. aug. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!