Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy nincs lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nincs lelkiismeret furdalása ezeknek az embereknek?

Figyelt kérdés
Hogy lehet,hogy van egy párod,nagyon szereted elvileg, de megcsalod,többször is és minden megy tovább úgy, hogy a másik semmit nem tud meg. Hogy nincs az embereknek lelkiismeret furdalása? Nem rólam van szó, ismerősök és a férfi csalja a nőt,azt látom rajta hogy szereti a nőt,de akkor mégse?
2015. júl. 24. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Ha már valaki csalja a párját, akkor már nem jó a kapcsolata, nem beszéli ezt meg a párjával, és ezért gyáva módon megcsalja őt. Nem mer a párja szemébe nézni, hogy gond van, azt hiszi, hogy majd az a probléma később megoldódik valahogy, de nem fog.

Aki megcsalja a párját, az nem is szereti őt igazán és az ilyen személynek, igen, nincs is lelkiismerete, mert ha lenne, akkor nem csinálná ezt!

2015. júl. 24. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak külön tudják választani a szexet az érzelemtől. Vagyis simán szeretheti teljes szívéből a feleségét úgy, hogy mellette kur-vázik.
2015. júl. 24. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy van lelkiismeret furdalása, vagy nincs. A legtöbb csalónak, akit ismertem, igen erős bűntudata volt a csalás miatt.
2015. júl. 24. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van. Ettől függetlenül gondolom, vállalja ezt a kis "kellemetlenséget" a "nagyobb jóért". Nehéz más fejével gondolkodni.
2015. júl. 24. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól függ,milyen a kapcsolat.Nekem sincs ilyen esetben bűntudatom,de kisebb dolgokban viszont nagyon : például ha gonosz vagyok egy kicsit valakivel,vagy szóban megbántok valakit,vagy nem segítek idős néninek szatyrot cipelni,csak elmegyek mellette :) Fordítva vagyok bekötve.
2015. júl. 24. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen lehet csajoknál úgyhogy ne általánosítsunk! Főleg ha lelkileg nem teljesen ép a Nő! (mindenértelemben de lehet csak simán is hogy az de mégis ezt csinálja :\ )
2015. júl. 24. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló. Nem vagy fordítva bekötve, én ugyanigy vagyok. Szerintem itt túl sok az álszent ember.
2015. júl. 24. 15:16
 8/11 A kérdező kommentje:

"A férfiak külön tudják választani a szexet az érzelemtől. Vagyis simán szeretheti teljes szívéből a feleségét úgy, hogy mellette kur-vázik."

Abba nem gondol bele,hogy ezzel mennyire mégbántaná ha mégtudná a nő? Ha valakit szeretünk és neki rossz valami akkor az neked is rossz. Pont ezért ha viszont nem mondja el és szereti miért nincs lelkiismeret furdalása? Miért veri át? Megéri neki ez,egy szexért? Szívesen belenéznék ezek fejébe,ha lehetne

2015. júl. 24. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért lett az 1-es válaszom 0 százalékos??? :O

Talán túl nagy az igazságtartalma egyesek szerint és nem bírják elviselni, ha valaki ki is mondja ezt?

A megcsalás tényleg a gyávák eszköze! És aki megcsalja a párját, az tényleg nem szereti őt, mert ha szeretné, akkor nem csalná meg, logikus nem?

2015. júl. 24. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha valóban érdekel, hogy mi van egy ilyen ember fejében, akkor ne ítélkezz, hanem kérdezz meg egyet!
2015. júl. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!