Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amit nem tudunk, az tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit nem tudunk, az tényleg nem fáj?

Figyelt kérdés
Avagy könnyíthet-e az ember úgy a lelkiismeretén, hogy tudja: fájdalmat okoz vele?

2015. máj. 14. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg nem faj mivel nem tudod :D de speciel en mindig inkabb tudni akarom a teljes igazsagot mint csak morzsait akkor is ha az igazsag faj.

18/L

2015. máj. 14. 07:52
 2/9 anonim válasza:

Van, aki szeret tudatlanságban élni. Ebben nem látok semmi kivetnivalót, sok ilyen ismerősöm van, egyszerűen nem akarnak csalódni a párjukban, vagy olyan a helyzet, hogy nem engedhetik meg úgysem maguknak a kilépést. Utóbbi alatt azt értem, ha mondjuk egy családapa rendszeresen félrelép és a felesége tudja ezt nagyon jól, de a válás és az egész senkinek sem tenne jót (közös vagyon,közös gyerekek, stb...) Tehát nem feltétlenül nem tud róla, legfeljebb nem akarja tudomásul venni /foglalkozni vele. Szerintem ez nagyon szomorú dolog. :(

Nem tudom, hogy áldás vagy átok, de én egy pár napos ismeretség után is annyira átlátok az embereken, hogy szinte egyből leesik, ha hazudik, vagy sunnyog. Utána persze bizobyítsam be, mert az másoknak nem elég indok, hogy "látom a viselkedésből", meg is értem...

Én jobban szeretek tudni, mint nem tudni, legyen az bármi. Nem mondhatnám, hogy "minden lében kanál" ember vagyok, csak nyilván el akarom kerülni, hogy valaki hülyének nézzen és gátlástalanul átverjen, mert úgysem tud. Méghozzá azért, mert elárulja magát akaratlanul is, csak kicsit kell "analizálni" és már rá lehet jönni, hogy a viselkedése nem természetes...

A kérdésedre válaszolva, szerintem az, ha tudja, hogy fájdalmat okozhat vele, nem könnyít. Az, ha nincs semmi, amit rejtegetni kell, az már igen. Ahogy az is, ha bocsánatot kér. Nem csak a sértett érdeke a bocsánatkérés, csak sokak ebből hiúsági kérdést csinálnak és inkább hagyják veszni az egész helyzetet.

18l

2015. máj. 14. 08:07
 3/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 14. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem az a szisztémám, hogy inkább tudjam, mint ne tudjam. utálom a "boldog tudatlanság" kifejezést. főleg, ha párkapcsolatról van szó.
2015. máj. 14. 08:27
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Ide csak 18 éves lányok válaszolgatnak, akik szeretik tudni az igazságot? :D
2015. máj. 14. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én határozottan tudni szeretném, kivel van dolgom, még akkor is, ha az igazság fáj. Ha a párom megcsalna, ezt lehetőleg még 4 gyerek és egy 20 milliós hitel előtt szeretném megtudni. Úgy érzem, ha valami probléma van, fájdalmas igazságok meg satöbbi, akkor is legyünk egy pár, és akkor is döntsünk KETTEN a kapcsolat további jövőjéről. A fájdalom elmúlik idővel, ha a másik őszinte volt és tett azért, hogy ne maradjon meg. De ha sunnyog és hazudik, akkor megaláz és semmibe vesz, ez szerintem sokkal fájóbb, mint ha bevallja, hogy amúgy a saját neméhez vonzódik, vagy nem is szeret igazán.
2015. máj. 14. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd ,Te nézel tükörbe minden nap. Neked kell tudnod, hogy magadnak megbocsátasz-e mondjuk egy 1 éjszakás kalandot, amit nem mondtál el a barátnődnek/barátodnak. Vannak esetek, amikor nem jó fájdalmat okozni, kérdés, mi a cél. Mert ha egyszeri botlás, nem biztos, hogy jó bevallani egy sokéves kapcsolatban, ha egyébként az kapcsolat működik. Tartós viszonyt azonban nem futtatnék több szálon, az nem fair a másikkal szemben. De idővel az emberben úgyis körvonalazódik merre tovább, hogy döntsön. A válasz nagyon sok körülménytől függ, ennyiből nehéz ítélni.
2015. máj. 14. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a saját lelkiismereteden akarsz könnyíteni, akkor elmondod. Persze készülj fel a lehetőségekre, következményekre. Ha csak egyszer tetted meg, de mindenképp folytatni akarod a kapcsolatod, mert szeretedstb. és tanultál ebből az egy esetből, akkor viszont szerintem ne mond el, felejtsd el te magad is.
2015. máj. 15. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt barátom a szórakoztatóiparban dolgozik. Rájöttem, hogy időnként megcsal. Nem egy állandó partnerrel, hanem mindig mással. Annyira szerettem, hogy egy ideig nem tudtam szakitani vele. Azt gondoltam szeret, hiszen az állandó partnere én vagyok. Ők csak kalandok. Aztán mégis szakitottam. Azóta is bánom.
2015. máj. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!