Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nincs lelkiismeret furdalása ezeknek az embereknek?
"A férfiak külön tudják választani a szexet az érzelemtől. Vagyis simán szeretheti teljes szívéből a feleségét úgy, hogy mellette kur-vázik."
Ez egy ordas nagy baromság. Mégpedig azért, mert ha szexuális kapcsolatot létesítünk egy másik nővel az nem esik valami jól a párunknak. Megalázó. Megbántjuk vele.
Mégis miképpen lehet aljas módon megalázni, megbántani olyan személyt akit odaadóan szeretünk? Hát sehogy. A szeret része a kölcsönös tisztelet is. Nem tiszteljük a másikat, ha képesek vagyunk semmibe venni.
Az pedig, hogy a legtöbben még az igazságtól is megfosztják a "szerelmüket", na az a hab a tortán. Mindenkinek joga van úgy döntéseket hozni, hogy tisztában van a teljesen igazsággal, a körülményekkel.
A legtöbben persze elhagynák a félre kúró párjukat. Ezért aljas módon a megcsaló fél a saját kényelme érdekében nem adja meg a "szerelmének" az igazság nevű dolgot.
Aztán persze jön a szöveg a többségtől, hogy azért mert kímélni akarja a párját, hogy ne fájjon neki :)
Jobb, ha szemközt vág az igazság, mintha megcsókol a hazugság.
Persze tudom én, hogy minden kapcsolatban eljön a borús időszak. Csak kommunikálni kellene :) Nem pedig megcsalni a másikat. Első randik újra játszása, párterápia, nyitott kapcsolat.. Na meg persze a szakítás korrekt módon. Annyi lehetőség lenne problémától függően.
(Egyébként a nemeket felcserélve is igaz amit írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!