Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vetessem magam vele észre?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban aki szimpatikus. Ugyanabba az évfolyamba járunk, csak nem ugyanabba az osztályba. Egy kicsit magasabb vagyok nála, de szerintem az nem akadály. Hogy vetessem magam vele észre? Nem beszélgetésre gondolok csak valami olyat csinálni amitől felfigyelne rám.2015. dec. 3. 17:39
1/6 anonim válasza:
Az rég gond, ha valaki csak úgy vesz észre, ha feltűnősködsz előtte.
De ha már alacsonyabb, biztos FEL fog rád figyelni :D
2/6 anonim válasza:
Egy kedves, őszinte mosoly kezdésnek jó. Aztán nézz a szemébe. De ne vihogj és ne vegyél kirívó, a stílusodtól eltérő ruhákat, azzal nem mész semmire.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem annyira értem. Létszi valaki értelmesebb válaszokat kérek!
2015. dec. 3. 17:49
4/6 A kérdező kommentje:
A másodiknak meg köszönöm!
2015. dec. 3. 17:50
5/6 anonim válasza:
Odamész hozzá, és megkérdezed tőle: -Heló szoa szevasz! Van nálatok terasz?
6/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan? Létszi valami normálisat!!!!!!!
2015. dec. 3. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!