Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13-14-15 Fiúk/lányok Ideál? Külső és belső egyaránt érdekel
Köszi ha válaszolsz:)
jap és kérlek írj kort is:)
Külső: viszonylag szép, ápolt, és hasonló alkatú mint én
Belső: Kedves, vicces, akivel lehet normalisan dumalni es csip is engem, nem felos, hatarozott.
12,5/f
Én senkinek se vagyok az :(.. Béla bácsi vagyok :D
69F
Külső: Legyen pici/törpe, legyen hosszú haja, szép szemei legyenek a színe mind1 csak szép legyen, meg tudok halni ha szép a mosolya. Azzal engem ki lehet nyírni.
Belső: Legyen bújós, cuki, vicces, nagyon szeretet éhes, mert én is az vagyok és jól kiegészítenénk egymást, és nem hátrány ha rocker :3
18/F
Külső:
- Nekem fontos, hogy magasabb legyen nálam (165+)
- legyen ápolt
- a stilusa ne az a instagramos legyen (ne az a #hűdeswagvagyokmeragatyámabokámiglevantolva) inkább olyan sportosabb vagy hipszeres stílusú
- sportoljon valamit mert szeretem ha egy srácnak nem pálcikák a végtagjai
Belső:
- Legyen vicces, kedves, megértő, intelligens és szeressen
- Jó lenne ha nézne sorozatokat vagy olvasna könyveket
- és számomra (talán) akkor lenne tökéletes ha szeretné a Trónok harcát ❤
15/l
Figyeljétek lányok én az egészet átolvastam a lányok többsége azt írta h az tetszik neki mint amilyen én vagyok
Magas 173cm
Sovány
Sötét barna hajú
Barna szemű
És a kockahas is kezd alakulni
15 éves
De de valamiféle csodára még sincs csajom
Nekem bejönnek a hosszuhajú lányok
Ne legyen magasabb nállam
De legyen azért egy szép kis kerek hátsója, ne legyen nádszál vékony.
A belőlről ne legyen kabzsi, pénzéhes de legyen egy kicsit vad , szenvedélyes és egy kicsit kényes.
Köszönöm Srácok :D
#26 nem értem.. Bár ezt így nehéz megítélni. Azért sok sikert:)
#27 rád írok ha nem gond :DDD
Külső: Legyen szép, formás popsija, ápolt legyen, barna haj, barna szem, alacsonyabb termet. Ha úgy néz ki, mint Ariana Grande akkor az a legjobb. :D
Belső: Legyen kedves, megbízható, félénk, lehessen vele bármiről beszélni, jó tanácsadó legyen.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!