Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan lány, aki...

Létezik olyan lány, aki kívül-belül egyaránt kedves, nőies?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon sokszor azt vettem észre, hogy van egy átlagos tini külsejű lány (farmer+póló), akiben első ránézésre nem sok báj, ill- nőiesség van, de ahogy megszólal, ill. a viselkedése alapján már egészen más a kép. Meg persze a fordítottja is: vonzó külsejű, nőiesnek, csinosnak tűnő lány (szoknya, egyberuha), és ha váltasz vele pár szót kiderül, hogy teljesen hamis a róla kialakult kép. Ez így viszont egyik irányba sem valami kedvező tényállás. Van egyáltalán olyan, hogy a külső és a személyiség egyfajta harmóniát alkot? Vagy ez csak egy illúzió és ne is számítsak arra, hogy egyszer megismerhetek egy ilyen lányt? 23/f

2015. márc. 14. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sztem vannak ilyen lanyok kb. 1000000/1
2015. márc. 14. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb lány nem egyféleképpen öltözik, hanem hétköznap lazábban jár, buliba szexi, néha elegáns ha kell, néha nőies mert olyan kedve van. Ezeknek semmi köze ahhoz hogy belsőleg milyen.

Persze biztos akad nőies nő aki csak nőiesen öltözik, és csak úgy viselkedik, de az ritka.

2015. márc. 14. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem minden általad leírt lehetőség a "r#banc" kategóriájába tartozik.
2015. márc. 14. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen,főleg a kiforrott egyéniségű,magabiztos,érett személyiségű nőknél. Ezek legtöbbször MILF-ek.
2015. márc. 14. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az amikor valaki belül nőies?
2015. márc. 14. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
én nőies személyiség vagyok, de lazábban, farmerpólósan öltözködöm. mi ezzel a baj?
2015. márc. 15. 18:31
 7/9 Auzisz25 válasza:
0%
hát 0.1 % a igen de az mind nagyon ronda úgy néz ki mint egy támado menyét ! :D De amugy nagyon ritka a mai csajok csak arra hajtanak hogy tömd öket lovéval meg faszal azt nekik az elég ! A jó csakjok nem azért vannak veled mert szeretnek hanem mert lovés vagy ! A mai 20 alatti korosztály meg már szégyen ! 5 x megfordul benük a tictaninik mire elérik a 20 at :D
2015. márc. 17. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
utolsó, te milyen környezetben élsz? jézusom
2015. márc. 17. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet a gond, hogy a legtöbben nem a saját ízlésük, személyiségük szerint öltözködnek, hanem az alapján amit a többiek hordanak, a divat szerint, mások véleménye szerint, stb.

Akik "különc"-ként öltözködnek, nagy eséllyel belsőleg is egyéniek :)

2015. jún. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!