Miért ilyen csúnyák a néger emberek, lány, fiú, férfi, nő egyaránt?
Figyelt kérdés
Velem már nem egyszer volt, hogy jött hirtlen szembe velem egy ilyen, főleg sarkoknál és halálra ijedtem.2013. nov. 5. 09:10
1/8 anonim válasza:
Nem csúnyák, csak mások, mint mi.
Nekik meg mi vagyunk rondák.
2/8 anonim válasza:
Miért, aki fehér, az meg mind modell, úgy látod? Minden rassznak megvannak a szép és a csúnya egyedei.
4/8 anonim válasza:
Hülye kérdés. Azért, mert Európában élsz, és az europid arcszerkezethez vagy szokva, ezt látod egész életedben, így ezt látod szépnek. Nagyon beszűkült látásmódra vall egy egész rasszról kijelenteni, hogy csúnyák, ez egy olyan dolog, amit nem lehet megítélni. Azért ijedsz meg tőlük, mert mások, nem vagy hozzászokva a látványhoz. Vagy gondolod, hogy ők Afrikában is ijedeznek egymástól? Amúgy szerintem sok szép, jól kinéző fekete ember van, a fekete vagy félvér kisgyerekek pedig kifejezetten aranyosak.
5/8 anonim válasza:
Hát ha ők is rád néznek, talán az íjedtségtől majd kifehérednek.
Amúgy meg minden etnikumban vannak rondák és szépek egyaránt.
6/8 A kérdező kommentje:
4-es, jaj, ne kezd már te is, fogadok nő vagy, aki él, hal a fekákért, úristen, ti nagyon szar ízlésűek vagytok. Nekem nem azért rondák, mert nem szoktam meg a rusnya képüket, hanem, mert rondák, akárcsak a cigók, nekem a fehér emberek a szépek, ez van és kész, én fehér barátőt szeretnék és éljen a fehér faj!
2013. nov. 11. 16:45
7/8 anonim válasza:
Te egy rasszista idióta vagy. Jóhogy nem látod őket szépnek... Nem is értem minek teszel fel ilyen kérdést. A gyűlöletkeltés volt a cél, mi?
8/8 anonim válasza:
Igen, van benne valami, elég durva az arcszerkezetük de ez is tìpusfüggő, Afrikàban is nagyon sokfélék, tàjanként eltér, a félvérek tényleg szépek. Amúgy Rihanna vagy Tyra Banks szépek de akik ilyen nagyon feketék erős arccsonttal, harcsa szàjjal, azok tényleg randàk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!