Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mondanátok 3 tulajdonságot aminek mindenképpen rendelkeznie kell egy jó pasinak? Külső és belső egyaránt jöhet.
külső:
1. ápolt
2. igényes
3. rendezett
belső:
1. kedves mindenkivel
2. megértő mindenkivel
3. toleráns mindenkivel
belső:
1 magabiztosság
2 kedves természet
3 esze is legyen..
külső:
1 nincs ideálom. ne legyen igénytelen. előny, ha sportosabb alkatú. (nem kigyúrtra kell gondolni, csak legyen férfiasan formás)
2 mosolyogjon sokat!
3 öö.. legyen meg minden testrésze.. és semmiből se legyen több, mint kéne
de nyilván ennyitől még nem fog tetszeni mindenki, ezek a tulajdonságok elég sokmindenkire jellemzőek.
20L
Nálam a legfontosabb, hogy jó humora legyen. Ezen túl legyen határozott, és tudja hogyan kell bánni egy nővel (manapság erről a legtöbb fiúnak/férfinak fingja sincs).
A külsőt nem tudom meghatározni, azon túl, hogy férfias, mert nincs kimondott ideálom. Az összképet nézem, külsőt, és belsőt egyaránt.
1.Magas, mert én is az vagyok
2.Husi, nekem mindig a kicsit macisabb fiúk tetszettek
3.Őszinte, szerintem ez mindennek az alapja
Belső:
1. megbízható
2. intelligens
3. jó humorérzék. (ne legyen paprikajancsi, de vegye a poénokat és tudjon is poénkodni néha)
Külső:
1. tiszta,ápolt
2. ne legyen se túl kövér, se túl sovány, az átlag megfelel.
3. a tiszta, őszinte tekintet nagyon fontos. A szem a lélek tükre.
Belső:
humoros
intelligens
udvarias
Külső:
ápolt
mosolygós
ne legyen páwa haja :D
Belső: ne legyen egoista, legyen tisztában saját magával, legyen határozott, udvarias, értelmes..
Külső: igényes, legyen stílusa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!