Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondanátok 10 külső és 10 belső tulajdonságot, ami megfog egy pasiban?
Bocs, fiú vagyok.
Csak azért írok, mert ez engem is érdekel.
izom, nagy jól funkcionáló szerszám, rövid barna haj, kék szemek, nagy szerszám, izmok, legyen magas, legyen nagy a szerszáma,legyen ápolt, de a szerszáma is legyen nagy
belső: legyen okos, hogy sok pénzt keressen, és legyen neki pénze, az nem baj ha buta.
Belső:
1. Őszinteség
2. Nyitottság
3. Figyelmesség
4. Kedvesség
5. Empatikusság
6. Legyen megbízható az illető
7. Lehessen rá számítani
8. Megértő
9. Segítőkész
10. Érdeklődő
Külső:
1. Mosoly
2. Ápoltság
3. Kisugárzás (ide sok minden tartozik, pl. magabiztosság)
4. Összkép
Több ide nem is jut eszembe, bocsi. :D A belsőhöz viszont tudtam volna írni. Ja, és nem fontossági sorrendben írtam a dolgokat. :)
Külső:
magas vagy átlagosan magas
barna/fekete haj
barna szem
karbantartott borosta
stílusos, visszafogott öltözék
kedves mosoly
barna szem
barna szem
barna szem
barna szem
Belső:
vicces
kedves
céltudatos
kicsit különc vagy nagyon különc
kalandos
érdekes
hűséges
odaadó
különc
különc
L
külső:
1. öltözet, tehát jó stílusa van illik hozzá 2. szem 3. hajmániás vagyok szóval pl nekem a kopaszok nem jönnek be. 4. ne legyen egyszálbél, nem feltétel az izmosság de na gondolom érted mire gondolok. 5. imádom ha nagyon aranyos mosolya van egy srácnak, de egyszerűen hányingert kapok ha kinyitja a száját és büdös vagy tele van rossz fogakkal. 6. imádom ha jó illata van egy srácnak.
igazából ha összességében rendben van a pasi akkor talán nincs is több szempontom, de sok mindent megnézek egy pasin, ha megy előttem még azt is, hogy jó segge van-e.
belső: 1. ne legyen nagyon nyálas, utálom az olyat. 2. de azért egy érzéketlen bunkó se legyen. 3. lehessen vele komolyan is beszélni, de hülyéskedni is. 4. ne tagadjon le senki előtt. 5. olyat ne csináljon, hogy a barátai előtt nem köszön ugyanúgy mint máskor. 7.nem vár el tőlem olyan dolgokat amit úgysem fogok megtenni. 8. ne korlátozzon, hogy ezzel ne beszéljek meg azzal.
huha.. nem jut eszembe több. :D a lényegeket leírtam, mondjuk már átmentem elvárásokba de remélem segítettem.
16/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!