Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondanátok 10 külső és 10 belső tulajdonságot, ami megfog egy pasiban?
Belső: őszinte, hűséges, megbízható, együttérző, figyelmes, okos, határozott, vicces, türelmes, segítőkész (igen, ez nem csak a lányoknál lényeges), az sem baj, ha tud táncolni, és még sorolhatnám :D
Külső: zöld szem (valamiért nagyon meg tud igézni), szőkésbarna haj, magas, testes, deltás, jó állású, erős....hirtelen ennyi :D
Külső:
Mosoly
Jó stílus
Finom illat
Kicsit sportos test
Ápolt fogak, friss lehellet
Ápolt körmök
Legyen akkora magas legalább mint én
Belső
Őszinte
Humor
Normális önkritika
Tiszteljen
Bánjon velem nőként
Optimizmus
Céltudatosság
Udvariasság
Spontanitás
Kalandvágy
17 l:)
Külső: Középmagas, sötét hajszín, férfias arcvonások, izmosabb alkat, természetes és magabiztos kisugárzás, kreol bőr (vagy legalábbis nem sápadt fehér), stílus is számít. Külsőre igazából Ennyi.
Belső: Ragaszkodó, védelmező, vicces, nyílt(elég ha velem az), őszinte, biztonságot adó, magabiztos, határozott.
Külső (a sorrend nem számít)
1. szép mosoly
2. szép szemek (színe mindegy, csak legyen szép nagy)
3. jó fenék
4. haj ne legyen rövid inkább kicsit hosszabb és kócos
5. jól öltözködjön (akár turiból is ruházkodhat, ha van stílusa)
6. nagy orr
7. vastag szemöldök
8. karcsú test
9. arcszőrzet, ha lehet akkor szakáll-barkó-bajusz, de legyen ápolt
10. szőrtelen hát
Belső:
1. humor
2. önzetlenség
3. pozitív kisugárzás
4. az állatok szeretete. Ha nem szereti őket, én nem szeretem őt
5. ha szeret olvasni, nyert ügye van (a barátom nem szeret, ez egy naaaagy hibája)
6. közös hobbik
7. lehessen vele beszélgetni. Nem érdekel, ha az a beszélgetés nem világmegváltó témákról szól, csak legyen meg az az érzés, hogy basszus, már megint órákig pofáztunk akár a semmiről :)
8. anti-antialkoholizmus. Néha annyira jól esik kettesnben iszogatni, hogy nem jönnék össze olyan fiúval, aki elutasítja az alkoholt. A mértéket viszont tartani kell, és a mérték nem a vödör.
9. nem szeretem a társaság közzéppontja-embereket, de a sarokban megbúvó egérkéket sem. Ha jól elő tudja magát adni, de nem tolja magát mindenki képébe, az a legjobb
10. előzékenység
Külső:
Barna haj
Jól öltözött
Átlagos testalkat(nem kövér se kocka)
Szürke szem
Belső:
Érdekes
Okos
Szerető
Bizalmas
Mély érzésű
Kívülről acél belülről üveg
Kreatív
Ennyi :)
Belső:
1.kedves
2.vicces
3.aranyos
4.figyelmes
5.gondoskodó
6.férfias,szexi
Külső:
1.barna,fekete haj
2.édes, érdeklődő sötét szem
3.legyen magasabb 175 cm-nél
4.ápolt, jó stílusú
5.legyen kisportolt, de ne TÚL izmos és ne legyen sovány se :)
Ennyi jutott az eszembe, de szerintem jó tulajdonságokkal a kinézet nem számít annyira. Jó azért ne legyél ronda :D De a kinézet csak másodlagos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!