Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13-14-15 Fiúk/lányok Ideál? Külső és belső egyaránt érdekel
Köszi ha válaszolsz:)
jap és kérlek írj kort is:)
Külső:
-Igazából nekem teljesen mindegy milyen színű a haja, vagy a szeme.(bár a vörösek nem igazán jönnek be, de ha pl:. nem olyan élénk vörös, akkor az is tud jól kinézni:))A haja lehetőleg hosszú legyen, hogy bele tudjak túrni, mert azt imádom.*-* Ne legyen az a pálcika, de ne is legyen 2 ajtós szekrény sem, hanem olyan átlagos testalkatú. Ha van rajta egy pici izom az előny. Legyen nálam magasabb.(én 168 cm vagyok)
Most például egy olyan fiú tetszik, akinek barna haja, zöld szeme van és vékony, magas.:)
Belső:
-Ez egy fokkal jobban számít nálam. Legyen őszinte, kedves, humoros, bolond(de csak annyira amennyire én is:D), lehessen vele komolyan is beszélgetni. Ha beszélgetünk akkor ne arról szóljon, hogy jajj de szeretlek, imádlak, meg ilyenek. Persze jól esik, de azért na. Legyen közös valamennyire az ízlésünk/stílusunk.(pl:.zene(rock), film(horror,akció),ruhák...stb,).Legyen megbízható és SZERESSEN, ez a legfontosabb!:)
Kb. ennyi.:D Egy picit hosszú lett, ezért bocsi.:D
13/L
Na itt a probléma.
Én itt a legtöbb lány leírásának megfelelek magas vagyok, barna haj, barna szem, nem vagyok kövér csak kixsit mackós adok magamra
Belsőre nem vagyok annyira vicces de értem a viccet azt mondják inteligens és kedves vagyok de ez gyakorlatban nem működik
Köszi mindenkinek:)
#12 nekem is pont ilyen az ideálom :3
#13 sajnálom.. esetleg korod megtudhatom? Jap és ha akarsz,írj..szívesen beszélgetek:)
Kedves #14
Veled is szívesen beszélgetek:D
Vagyis mindenkivel szívesen beszélgetek vagy bármit meghallgatok:D
Szóval ha akartok írjatok:)
Egyébként meg mindenkinek köszi:)
Nekem a zsíroshajú, 120kg-s, beképzelt, pláza"cicák" jönnek be.
Belső: legyen bunkó, szeresse a pénzt, beképzelt is legyen.
18/F
Külső
Legyen nálam magasabb(160 cm)
Legyen ápolt
Haj és szemszín nem számít
Belső
Fogadjon el engem és a barátaimat
Legyen vicces
Legyen kicsit perverz
Focizzon, mert én is imádok focizni és kocsit furán nézne ki hogy a lány focizik a fiú nem(szerintem)
14/L
Belső:
legyenek éretebb gondolatai. ne legyen felszínes. legyen értelmes, tájékozott. előny, ha kocka :D bírja ki, ha a beteg gondololataimmal bombázom
Külső:
ezt igazából, rendesen leírni nem tudom de legyen szép :D előny ha alacsony, vékony(nagyon azért nem) ,vörös, szemüveges
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!