Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem a fiúk tetszenek nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem a fiúk tetszenek nekem?

Figyelt kérdés

11 éves lány vagyok. A fiúk a szüleim szerint udvarolnak nekem sokszor, többjüknek is tetszem, de én oda sem figyelek rájuk és általában csak gyanútlanul nevetek rajtuk, pedig ezeknek van már más jele is.

Olyan viszont már volt hogy színésznőkről, énekesnőkről több ezer fotót nyomtattam ki.

Ez normális ilyen korban? Csak 11vagyok de akkor is...

2015. dec. 28. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
11 évesen még ne agyalj ilyeneken! Persze, hogy nem érdekelnek a fiúk, még olyan gyerekes az összes, hogy senki nem venné komolyan őket...Majd egy pár év múlva! :)
2015. dec. 28. 10:10
 2/6 Egyenes út ***** válasza:
Kis tepertő vagy még.Van időd még buzulni.
2015. dec. 28. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen korban nehéz még eldönteni, lehet hogy szimplán még nem érdekelnek a Fiúk és azért nyomtatsz mert szeretnéd kedvenc sztárjaid képét a falon látni (nekem is van focistákról poszterem mégsem vagyok meleg), a másik eshetősg nem valószínű de gondolom te is ettől félsz. Szerintem az első a sanszos, ne aggódj egy idő után érdekelni fognak ;)
2015. dec. 28. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:
ilyen fiatalon a hormonok még nem dolgoznak úgy. Nem kell elsietni, nem kell foglalkozni ezzel még.
2015. dec. 28. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
11 évesen még nem igazán érdekelnek senkit sem a fiúk. :) Ez normális. Az, hogy kinyomtattál sok képet nőkről nem jelent semmit sem, nekem is vannak posztereim. :D Igaz, azon focisták vannak, de volt régebben ilyen Selena Gomez meg ilyesmi sztárok képe is a falamon, és hetero vagyok. :D 14/L
2015. dec. 28. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg fiatal vagy , nyugi, majd érdekelni fognak :)
2015. dec. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!