Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 eves fiuk nektek milyen lanyok tetszenek? Mi az a hiba ami meg belefer nektek?
Belso vagy akar kulso.
Pl: cigizik, nem tokeletes az alakja iilyesmire gondolok
Nekem számit hogy okos legyen a lány. Ott csak akkor tudnám okosnak tartani, ha legalább 4es átlaga lenne.
Én elfogadnám, ha nem nagy a feneke és a melle, vagy ha van rajta 5-6 kiló. De a kettő együtt nem jön be :/
Belefér, ha nem szereti azokat a dolgokat, amiket én, pl metált, gitárt, videójátékokat
Ha egy kicsit finnyás. Azt mondom, hogyha van néhány étel amit nem eszik meg, azzal semmi bajom, csak ne turkáljon a kajában.
Azt is elfogadnám, ha sokáig akar várni mindennel, csók, szex, akármi. Pl, fél évig csók nélkül, az még ok, tovább nem várnék többet.
A cigi nálam nem fér bele
Első vagyok, na így már tudok mondani talán értelmes választ :D
Igazából a számomra nem számít semmi, addig, amíg letud foglalni valaki. Nem kell senkinek világszépének lenni, ahhoz, hogy letudjon foglalni valakit. Nem számítanak a hibák, mindenkinek vannak hibái, hiszen senki nem tökéletes. Persze van egy-két dolog, ami meggátolhatja azt, hogy megismerkedjek valakivel.. Pl.: Ha valaki mondjuk buta, vagy szimplán nem tetszik nekem
Véleményem szerint a hibák olyan dolgok, amiket mindenki máshogy fog fel, valakinek nem számít hibának az adott dolog, valakinek igen. Pl.: ha valaki cigizik, az lehet az egyik embernek tetszik, a másiknak nem.
Ha valaki tetszik, akkor nem számítanak a hibái :)
Ez tetszik: barna haj, magas, vekony, csendes, romantikus, kedves, szep arcu, szep domborzat
Ez fer bele: akarmilyen rossz csaladi hatter, a cigi sem tetszene, de leszoktatnam rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!