Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek milyen lanyok tetszenek kulsőre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kulso megfog a belso megtart de megis milyen lanyokra figyeltek fel milyenek tetszenek meg ?2015. nov. 1. 20:05
1/4 anonim válasza:
Sajnos ezt nehéz konkrétan elmondani, mert van gyönyörű lány alacsony vörösben, vékony és magas szőkében, stb.
De akkor írok olyat, amik általában elég rosszul hatnak az összeképre: (szubjektív lista)
-piercing
-ízléstelen mértékű tetkó
-felnyírt haj !!
-Erőltetett/túl sok smink
-plázaragadozó-szindróma
-stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom amugy amiket felsoroltal mint "rossz"
Hala a jo egnek egyik sincs rajtam vagy nem vagyok olyan
2015. nov. 1. 20:48
3/4 anonim válasza:
A fogszabályzós csajok nagyon cukik
szeretem az orrkarikás, piercinges lányokat, illetve a széttetováltak is bejönnek
a felnyírt haj is egyedi, vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!