Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok egy ilyen levélhez? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel minden nap egy buszon jövünk és (ugyan ott szállunk le) tetszik de kb mindig a barátnőivel jön szóval nem nagyon meren leszólítani. Arra gondoltam ,hogy írok egy papírra pár sort neki amire leírom a nevem és ,hogy tetszik és ha van kedve beszélgetni dobjon meg viberen egy üzivel (és oda írnám a számom) ha nincs akkor felejtsd el semmi baj. szerintetek jó ötlet vagy sem? Lányok mit gondoltok? 16F2015. dec. 20. 00:29
15/20 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszene ;)
16/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet pls nekem is küld el mi lett a vége
17/20 anonim válasza:
Na mi lett a vége? Nem írtad meg...én is ilyen szituációba vagyok
18/20 anonim válasza:
Mi lett? Kivancsiak vagyunk!!🙊
19/20 A kérdező kommentje:
Bevált együtt vagyunk azóta is:)
2017. dec. 15. 22:21
20/20 anonim válasza:
Oh, ez nem lehet igaz!😍 Gratula!😄👊🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!