Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen levélhez?

Figyelt kérdés

szerintem egyértelmű lesz a helyzet amire a levelet írtam, a kérdés az, hogy ti mit szólnátok hozzá adott esetben?

Szia xxxxx

Nem szoktam ilyeneket írni, de...

Nagyon rosszul esik amit csinálsz velem és szerintem neked sem jó... egy kedves, nyitott, boldog lányt ismertem meg, akinek csillogott a szeme és most olyan érzésem van mintha teljes szívéből gyűlölne.

Gondolom olvastad a facebook kiírásomat aznap, az nem Rád vonatkozott.... Kérlek ne csináld ezt... látom rajtad, hogy eszméletlen energiákat fektetsz abba, hogy elkerülj és egyszerűen nem értem mi okot adtam erre.... ma amikor láttam, hogy ott ül melletted az a másik srác és fogdossa a kezed, velem meg úgy viselkedsz mintha megerőszakoltalak volna nagyon szomorú lettem...

Kedves lány vagy és tudom, hogy a barátságodat nem osztogathatod akárkiknek, de úgy érzem, hogy ha valami baj lett volna azt már aznap este megmondtad volna. Nem kell tudnia róla senkinek.... mert nem is történt semmi. Ebben egyetértünk. De nem kéne átesni a ló túloldalára sem...

Ennek az egésznek semmi értelme, csak egymást húzzuk vele és a végén annyira beleéled magad, hogy tényleg utálni fogsz :/ ...

Én tényleg csak egy jó barátságra számítottam... és még mindig fasza lenne az a közös cigizés, de ahogy elnézem már találtál mást helyettem.... Többet nem tudok mondani..

Egyébként pont tegnapelőtt filmeztem két másik lánnyal a koleszban és nem csinálnak úgy azóta mintha leprás lennék smile a Kell's titkait néztük :)

2012. szept. 12. 21:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
jartatok, vagy csak baratok voltatok? nem artottad e meg valamivel? erdemes egy kicsit "visszaterni az idoben"es elgondolkodni a tortenteken, hogy egy lany miert viselkedik igy veled. ha en ezt a levelet kapnam, vagy elgondolkodnek ezen, vagy meg ennyire sse vennelek szamba
2012. szept. 12. 21:33
 2/13 Geta96 ***** válasza:
Kicsit nyálas és a vége felvágós am. Nagyon összetörte a szíved ez a lány?
2012. szept. 12. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:

10 rongyért javítom a helyesírást és a stilisztikát. :)

Amúgy egyszerű könyörgés, és nem kell odaírni, hogy barátságot akarsz, mert látszik, hogy nem.

2012. szept. 12. 21:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Volt egy véletlen randink, sörözős beszélgetésnek indult, és ágybanfekvős filmnézés lett a vége. Aznap este még cuppanós puszival köszönt el, én meg közben gyengéden fogtam az oldalát.

Másnap közös óráink voltak és úgy viselkedett velem mint valami idegennel, aki zaklatja. Van barátja, de ez akkor is sért.

Facebookról törölt, később még agresszívebben is elküldött (pedig csak néhány szót szóltam hozzá) most meg ha leülök valahova átvonul a terem másik sarkába és ott piszmog magában, meg hagyja, hogy fűzze a többi srác.

Csupán erről van szó....

2012. szept. 12. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megbeszélném veled személyesen a dolgokat.
2012. szept. 12. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ez egy k.rva már bocsánat, ha van barátja és közben veled filmezett félrészegen és mindemellett hagyja, hogy mások fűzögessék, hagyd a pics.ba.
2012. szept. 12. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudod ennyire szereti a barátját? Nem lehet ,h többet érez mint szabadna és így védekezik? Vagy ,h elmondta a pasijának , h mi volt és a pasija letiltotta rólad? ilyenekre tudok gondolni ,azt ,h mit válaszolnék a levélre nem tudom mert nem viselkednék így senkivel.
2012. szept. 12. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Te még mindig ezen az ügyön lovagolsz? Kb. 2 hete írtad ki először a szitut. Unalmas, add fel, nem kellesz meki!
2012. szept. 12. 22:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy őrültnek néz már. Eléggé elvette amúgy tényleg az eszem...
2012. szept. 12. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy érzi, hogy Te többet akarsz, és kellemetlenül érzi magát. Szerintem ne foglalkozz vele. Ha állandóan írogatsz neki, meg keresed annak ellenére hogy ő direkt kerül, azt hiszi majd h pszichopata vagy és nem szállsz le róla. Tudom milyen, amikor valaki ilyen, és csak pislogsz h ez most mi. Legyen tartásod, ne fuss utána! A levél meg tényleg elég nyálasra sikeredett.
2012. szept. 12. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!