Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen levélhez?

Figyelt kérdés

szerintem egyértelmű lesz a helyzet amire a levelet írtam, a kérdés az, hogy ti mit szólnátok hozzá adott esetben?

Szia xxxxx

Nem szoktam ilyeneket írni, de...

Nagyon rosszul esik amit csinálsz velem és szerintem neked sem jó... egy kedves, nyitott, boldog lányt ismertem meg, akinek csillogott a szeme és most olyan érzésem van mintha teljes szívéből gyűlölne.

Gondolom olvastad a facebook kiírásomat aznap, az nem Rád vonatkozott.... Kérlek ne csináld ezt... látom rajtad, hogy eszméletlen energiákat fektetsz abba, hogy elkerülj és egyszerűen nem értem mi okot adtam erre.... ma amikor láttam, hogy ott ül melletted az a másik srác és fogdossa a kezed, velem meg úgy viselkedsz mintha megerőszakoltalak volna nagyon szomorú lettem...

Kedves lány vagy és tudom, hogy a barátságodat nem osztogathatod akárkiknek, de úgy érzem, hogy ha valami baj lett volna azt már aznap este megmondtad volna. Nem kell tudnia róla senkinek.... mert nem is történt semmi. Ebben egyetértünk. De nem kéne átesni a ló túloldalára sem...

Ennek az egésznek semmi értelme, csak egymást húzzuk vele és a végén annyira beleéled magad, hogy tényleg utálni fogsz :/ ...

Én tényleg csak egy jó barátságra számítottam... és még mindig fasza lenne az a közös cigizés, de ahogy elnézem már találtál mást helyettem.... Többet nem tudok mondani..

Egyébként pont tegnapelőtt filmeztem két másik lánnyal a koleszban és nem csinálnak úgy azóta mintha leprás lennék smile a Kell's titkait néztük :)

2012. szept. 12. 21:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg pszichopata vagyok, bár nem hiszem, hogy ezt egy este alatt találta ki.
2012. szept. 12. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez már tényleg beteges.
2012. szept. 13. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 13. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!