Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini/fiatal lányok, ez miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini/fiatal lányok, ez miért van így?

Figyelt kérdés

Az FB-n és az Ask.fm-en,de még a bulizós helyeken is játsszátok a "nagylányt" a "NŐ"-t,de amikor odalép hozzátok egy FÉRFI azaz nem 15 éves,részeg,ecsethajú tacskó,hanem igazi pasi akkor vagy beijedtek vagy lepedofilozzátok. Persze a menő kocsi egyból jobb belátásra térít és a lakás is tetszik,de amikor az ágyba kellene menni akkor sírtok és előbújik a kislány.

Ennek mi értelme? Ez miért van? Miért nem babáztok vagy néztek csillámfaxlámát a helyett,hogy felnőtteset játszotok?

KOMOLYAN ÉRDEKEL!

2015. dec. 11. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez is a felnőtté válás folyamata. Attól, hogy valaki próbál felnőttesen viselkedni még nem lesz felnőtt. De ezzel nincs is gond. Ez mindig is így volt. Csak most a net miatt sokkal jobban szem előtt van minden.

Egy felnőtt férfinak pedig (mivel ő már valóban felnőtt) lehetne annyi esze, hogy ezzel pontosan tisztában van.

2015. dec. 11. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért jársz olyan helyekre, ahová beengednek 18 év alattit? :) A legtöbb klub már marketing szempontból sem enged be senkit 18 alatt, mert egy felnőtt se kíváncsi rájuk, és így népszerűbbé válik a hely.

Meg azt sem értem, hogy akinek kocsija, lakása van, az miért tinilányokkal kezd, miért nem mondjuk egy 22 éves, diplomás nővel. Ő már nem elég fiatal? Vagy "beijednél"? :)

2015. dec. 11. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban,miért a tinilányokra hajtasz ennyi évesen(ugyan nem írtad de biztos elmúltál 25)..szerintem ez a normális, mindenki a saját kategóriájában versenyezzen..
2015. dec. 11. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne általánosíts, mert egy csomóan vagyunk ennek az ellentéte. 14 vagyok, gondolom ez megfelel a tini és a fiatal lánynak is :). Nem érdekelnek a páwák, a kocsik, a szép lakások, úgyhogy hagyd el az általánosítást, mert sokan nem ilyenek vagyunk. Ha ilyenek a tapasztalataid, akkor gondolom te is ráhajtasz a tini lányokra. 1 nem minden tini képes ágyba bújni valakivel ennyi idősen. 2: ha "lepedofiloznak", az azért van, mert nem normális, hogy (csak egy példát mondok) egy 30 éves rámászik egy 14-15 évesre :).

És ahogy az előttem szólóak mondták, ez egy ilyen folyamat. Minden kamasz lány megőrül, szó szerint mindegyik, én is , a baráti köröm is, mindenki, csak máshogy éljük ki a saját "5 perceinket", vagy egyéb dolgainkat. Ilyenkor csapongunk, mert már nem vagyunk gyerekek, de még felnőttek sem. Szituációtól függ, hogyan viselkedünk :). És minket már nem igazán érdekelnek a babák :D.

2015. dec. 11. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez az én véleményem, de undorodom a felnőtt világtól, a felnőttektől nem hiszem hogy értelme is van annak, hogy felnőtt leszel, max az hogy pénzt keresel dolgozol, és tudsz kampányolni sok minden ellen mi nem tetszik :P

Nem kell általánosítani, mint előttem is írták

Igaz, tényleg nagyon furcsa hogy ennyi sok van azokból, akik próbálnak "nagylányosan" viselkedni

De gyerekek. Ha belegondolok, a felnőttek is gyerekek, csak több tapasztalattal max, de az se sok mindenkinek van.

Egyébként meg ha már 15 éves lányok berúgnak, bulizóhelyekre járnak, nem hiszem hogy beijednek ha ágyra kell menni

Ez csak az én véleményem!

2015. dec. 13. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!