Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiatal lány is szereti az idősebb fiúkat?
Én is!
16/l
Tegnap a barátnőm mutatott pár szerinte helyes fiút és én egyből úgy reagáltam, hogy még ha 10-20 évvel idősebb lenne jól nézne ki.
Mert aki 24-26 évesen 16 éves lányokra hajt, az szellemileg biztosan nagyon érett, mi?
Ha érett fiút/férfit szeretnél, miért nem keresel a kortársaid közül? Tudom, a legtöbb 16 éves fiú gyerekes, de a legtöbb ilyen korú lány is. Viszont mindkét nemnél vannak kivételek, akik éretten gondolkodnak már ilyen korban is.
Azért 16 évesen sok lány már simán felér egy 20-24-éves fiúval szellemi fejlődöttségben.
Nem kell mindet lenézni.
Én is 21 évesen egy 17 éves lánnyal vagyok. :)
Nincs semmi baj köztünk, sőt néha sokkal jobban is látja a dolgokat mint Én.
19 már oké.:) De az átlagos 15-17 évesekre gondoltam főleg.
Nem nézem le a 19-20 éveseket, egyszerűen jobban tetszenek a még idősebbek, de egy te korodbelit sem utasítanék vissza.
"Azért 16 évesen sok lány már simán felér egy 20-24-éves fiúval szellemi fejlődöttségben.
Nem kell mindet lenézni."
Igaz, vannak ilyen lányok. Ahogy vannak szellemileg érett, 16 éves fiúk is. Őket miért nem veszi figyelembe, és nézi le a kérdező? Vagy a 16 éves fiúkat le lehet nézni, de a 16 éves lányokat nem? Hogy is van ez?
"Én is 21 évesen egy 17 éves lánnyal vagyok. :)
Nincs semmi baj köztünk, sőt néha sokkal jobban is látja a dolgokat mint Én."
Elhiszem.
De ugyanúgy lehetne az is, hogy egy 17 éves fiú érettebb egy 21 éves nőnél. Nem feltétlenül kor- és nemfüggő, inkább személyfüggő az érettség.
"19 már oké.:) De az átlagos 15-17 évesekre gondoltam főleg.
Nem nézem le a 19-20 éveseket, egyszerűen jobban tetszenek a még idősebbek, de egy te korodbelit sem utasítanék vissza."
És egy átlagnál érettebb, intelligensebb 15-17 évessel is bajod lenne?
NEm feltétlenül normális.
Ahhoz, hogy 8-10 év korkülönbség "jól álljon" , legalább 10 évvel idősebbnek kellene lenned.....addig valószínűleg nem fogsz várni.
Szerintem nem lenen normális, ha 30-as palikkal szaladgálnál 16-7 évesen, pedig valójában csak egy magát érettnek gondoló kislány vagy..
Remélem, minél hamarabb rájössz, hogy a vonzalom nem korfüggő....simán lehet, hogy egy 18 éves srác fog megfogni téged, és nem egy 25 éves......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!