Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal csajok mit esznek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal csajok mit esznek úgy az idősebb pasikon?

Figyelt kérdés
Egy több 10,20 évvel idősebb pasi mit tud nekik nyújtani amit mi nem? Ők mitől férfiak a szemükben? 17/f
2015. okt. 7. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Istenem hányszor teszitek még fel ezt a kérdést? A normális csajoknak pasi kell, nem egy gyerek
2015. okt. 7. 21:46
 2/13 anonim válasza:
Tapasztaltabb.. pl.:D erettebb :) 16L
2015. okt. 7. 21:48
 3/13 anonim válasza:
Egzisztencia,kiforrott jellem,esetleg pénz és kocsi meg ilyesmik...vagy ha pénz annyira nincs is de egy idősebb férfi sokkal több sztirit eltud mondani mint egy nyikhaj... :D
2015. okt. 7. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Ugyanazt,amit a fiatal pasik az idősebb nőkön.
2015. okt. 7. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Mert fiatal kisfiúk csak saját magukkal törődnek. Az idősebbek pedig azt is , főleg azt nézik hogy a csajoknak is jó legyen.
2015. okt. 7. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Minket már nem vágnak ki ebből a kategóriából, veled ellentétben.
2015. okt. 7. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Ők az alfahímek, sokkal apucisabbak. Meg hát elvileg, a lányok érettebbek, mind lelkileg és testileg a velük egy idős fiúknál, nah ez mondjuk egy általános baromság, igazán értelmes felfogású érett nővel, lánnyal eddig még egyszer nem találkoztam, mondjuk igaz nem is nagyon kerestem.
2015. okt. 8. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Engem elsősorban testileg vonzanak a felnőtt férfiak. Egy korombeli vagy akár a 20-as évei elején járó srác egyáltalán nem vonz szexuálisan. (A 25-35 közöttiek az ideáljaim.) Hogy miért a 10-15 évvel idősebb pasik vonzanak? Azért, mert nem nyeszlettek és csupaszok, mint a legtöbb mai "menő" csávó. A felnőtt férfiak normálisan öltöznek, nem járnak neonrózsaszín cippelőben cicanacival... Nagy vonalakban ennyit a külsőről. Ezen kívül azt tapasztaltam az utóbbi időben, hogy a mai fiatalok többségébe szinte semennyi illemnek nem sikerült szorulni. Talán ha nem a fészbukkon élnék az életüket... Az a korosztály, ami engem vonz, egy másik generáció. Ők ennyi idősen azért keresték fel a haverokat, mert ki akartak kapcsolódni/érdekelte őket mi van a másikkal. A mai fiatalok? "Uncsi, minden uncsi, ráírok fb-n 5 emberre akik épp online vannak." Elismerem, vannak helyzetek, ahol általánosítok... Kivételek is VANNAK, ezért aki úgy véli közéjük tartozik, nem veszi magára.

Ha mindezt félreteszem, hogy mai generáció ide vagy oda, akkor is minden életkornak megvannak a sajátosságai. Egy felnőtt férfi felelősségtudó, komoly gondolkodású. Egy tizenéves fiú jó ha eldöntötte milyen szakmát akar, a felelőtlen "hülyülésekbe" meg jobb is ha nem megyek bele. Az idősebb pasik lovagiasabbak, van önbizalmuk, (nincs "csúnya vagyok, mert 6. osztályban Béluska azt mondta, brühü, szüzen halok meg"... o.O A másik oldal meg elmondhatatlanul nagyképű, maguk se tudják mire.) Nekem nem egy kisöcsi, hanem egy férfi kell, akire párként tekintek... Sajnálom. Nem utálni kéne az idősebb pasikat, meg irigykedni rájuk, hanem magadba nézni és példát venni róluk.

Az már más tészta, hogy mennyire lehet működőképes egy kapcsolat ezzel az életszakaszi szakadékkal. Nagyom sokat számít mindkét félnél, hogy mit élt át. Nem is a közös témával lehet probléma, ha belegondoltok sokféle emberrel lehet beszélgetni sok mindenről. (Ezt azért írtam, mert hasonló témában láttam egy választ egy kérdés alatt: "Miről beszélgetnének? Suliról?" Hát nyilván mindenki magából indul ki... :D) Arra akartam kilyukadni, hogy az egy fontos tényező egy ilyen kapcsolatban, hogy a két fél megértse egymást, és ezt nagyon nehéz kivitelezni, mert mindketten másfajta stresszt élnek át. Amíg egyiküket melegebb éghajlatra küldte a főnök, addig a másikuk attól fél, hogy karó lesz-e a dolgozata amire elfelejtett tanulni. Aztán akkor a családalapítás, igen, a 30 körüli pasik már gondolkodnak ezen... Egy szakma/érettségi után már lehet ezzel foglalkozni a csaj oldaláról is, ha valaki nem akar tovább tanulni. Sőt, olyat is ismertem, aki egyetem mellett nevelt gyereket. Nem lehetett könnyű neki(k), de ilyen is létezik... Működhet egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel ebben az életszakaszban, de nagyon ritka. A lányok korábban érnek vagy nem, borzasztó kevés van, aki 16-20 évesen készen áll gyakorlatilag egy "felnőtt párkapcsolatra". Nem az életkort, hanem az adott helyzetet/embereket kell figyelembe venni. Bocsi a kitérőért. Gyengébbek kedvéért ismét: Kivételek mindenütt VANNAK, aki úgy érzi közéjük tartozik, ne vegye magára az általánosításokat... 17/L

2015. okt. 8. 04:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha idősebb leszel megtudod. Én is így voltam. Most imádnak. 35/F
2015. okt. 8. 08:37
 10/13 anonim ***** válasza:
9es. megnyugtattál. ami hatalmas probléma így 18 évesen, hogy hiába próbálok már így iskola mellett(iskolával) nagybetűs életbe húzni, nem vesznek komolyan. de az élet minden területén. most ha egy pl 18 éves srác, nem vesz komolyan egy a többséggel komolytalan korabeli lányt, az beképzelt. de fordított esetben egy komoly nőről beszélünk, aki csak 18. az érettség nevelés kérdése, nem korfüggő, de főleg nem ilyen közhelyes sablonon alapszik, hogy csak úgy valaki kijelenti és úgy van. most ha én azt mondom hogy mindenki addig gyerek, amíg neki nem lesz gyereke, attól ez még nem igaz. ne általánosságokkal meg kivételekkel áljunk már ide, hanem példákkal meg egy viszonyítással. tehát egy fiatal lánynak, aki komolynak gondolja magát, kell egy komoly férfi, aki mellett még komolyabbnak érezheti magát. a valóság csak az, hogy keres egy olyan ürgét, aki helyettesíti a faterját, és még meg is hágja.
2015. okt. 8. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!