Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 körüli lányok miért "félnek" az idősebb pasiktól?
Ismerkedem. Mindenhogy , nem csak online. A meglátásom az hogy a 20 körüli lányok elég "céltalan" életet élnek (tisztelet a kivételnek), és amikor találkoznak egy velem hasonló sráccal akkor megijednek hogy abból komoly kapcsolat is lehet.
Nem hiszem hogy elrontanék valamit, talán azt hogy "magabiztos" vagyok. Mégis épp hogy komoly kapcsolatot keresne az ember, és azokba fut akik komolytalanok.
LányoK?
Hány éves vagyol?
Leírom neked a huszonéves lánykák néhány,a természetben előforduló alfaját:
1. A naív kislány. Ő fiatal,ecsethajú cuki pasikára vágyik,aki csak őt szereti,imádja a nagy büdös rózsaszín ködben.
2. A vallási fanatikus. Ő az igazit keresi,de szex csak az oltár után.
3. A tudós. Ő kísérletezik,érdeklik a lelki mélységek és a vaginája befogadóképessége.
4. Családanya mániás. Betegesen szaporodna,de csak a férjével.
5. A Sexykeh. Ő csak laza szex és barátság extrákkal kapcsit keres.
6. Az üzletasszony. Ő simán belemegy komoly,tartós kapcsolatba,de oda nagy pénztárca...izé szerelmi bizonyíték azaz lóvé...vagyis LOVE kell.
4-es a te válaszodon olyan jót nevettem :D Kicsit sarkítasz de bejön ez a féle humor ! :D
26 éves vagyok egyébként, utóbbi években azt gondolom hogy "elvoltam" most már tényleg érdekelne az hogy komoly szintre emeljem a kapcsolataimat. Mivel fiatalos arcom van, általában a fiatalabb lányok közelednek hozzám,de a stílusom közelebb van a 30 feletti gondolkodáshoz, így hát jól meg is rémülnek :)
Nyilván vannak ilyenek is, de nekem mindig az idősebbnek tűnő/idősebb srácok jönnek be. Nem feltétlen a félelem az oka, sokan úgy gondolják, h nem akarnak ilyen hamar elköteleződni, mert félnek h lemaradnak vmiről....
Sztem eddig max. rossz helyen keresgéltél/rossz tapasztalat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!