Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy a lányok tartanak esetleg félnek a pár évvel idősebb férfias, felnőttes pasiktól?
Férfiaknál gyakran előfordul, hogy a bombázóktól tartanak (vagy esetleg összejönnének de félnek, hogy a lány bármikor kidobhatja őket) vajon ez visszafelé is igaz?
Mert van olyan ismerősöm aki velem egyidős, de sokkal éretlenebb, hozzám képest cingár , de mégis rendszeresen együtt van szép lányokkal, gyakran van kapcsolata.
Ezzel szemben én ha olyan kaliberű (és korú) nőknél próbálkozom rendre visszautasítanak. Pedig külsőre (arcberendezés,testalkat,öltözködés) pozitívak a visszajelzések.
17/F
"De az eddig szerintem nálad mondjuk 3 lehet"
Ezt most nem értem, elmagyaráznád, kérlek?
Köszönöm a válaszokat!
Én valamiért, nem tudom miért, nem tudnék nálam idősebb sráccal összejönni. De most mégis megpróbálom. :D Kíváncsi vagyok, mennyiben lesz más :/ :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!