Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h tartok az idősebb pasiktól?
20 éves vok, olvasott, mások szerint intelligens (sok témához hozzá tudok szólni, és nem ostobaságokat.) A barátaim szinte mind idősebbek nálam, jobban el tudok beszélgetni 25-30-40 évesekkel, mint a saját korosztályommal. Volt már barátom, van tapasztalom a szex terén is...de innentől jön a gond.
Ha nálam 4-5 évvel idősebb pasi kezd el bókolni, és féreérthetetlen célzásokat tenni (magyarán felszedni, és nem csak egy éjszakára) - megrettenek. Egyszerűen beparázok a pasitól, és leépítem (törlöm msn-ről stb.).
Velem egykorúnál, v. 1 évvel idősebbnél ez nincs így.
Nem tudom, hogyan küzdhetném ezt le...más is van így?
Én vagyok hasonló helyzetben.. hiába néz ki jól vagy bejönne nekem és még normális is..úgy érzem ha ennyi évvel idősebb nálam nem működhet, nem tudnék vele járni :S
de engem ennyire nem is érdekel ez a probléma, keresek olyat aki nekem korosztályban is megfelelő :)
lehet, az is benne van, h úgy gondolom, az idősebbek már a 3. randin elvárják a szexet...és ez nekem gyors, mert emberileg jobban meg szeretném ismerni, mielőtt megengedek neki dolgokat.
egyéjszakásnál más, ott csak a testi élvezetről van szó, nem látják egymást utána a felek.
Szerintem az idősebbek pont, hogy tovább tudnak várni. (saját tapasztalat)
Különben ha zavarnak a 4-5 évvel idősebb pasik, ne velük randizz. Mindenkinek vannak elvárásai, a tiéd ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!