Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen még nem fordult elő velem szerintetek mit gondolt a csaj?
Összejöttem egy kis csajszival.Igen szerelmes vagyok belé de nagyon. Ő is szeret nagyon engem mondhatni úgy is hogy szerelmes na de a lényeg nem ez ! Végre megengedte a csajszi hogy meg csókoljam vagyis inkább úgy mondanám ő kezdeményezett (én próbálkoztam de nem engedte ) 20 éves fiú vagyok és ilyen még nem fordult elő velem a csaj rám mászott és hát :D nekem elkezdett merevedni a péniszem de nem volt teljesen merev csak egy kicsit (20 éves vagyok nem az első barátnőm ő de ilyen még nem fordult elő tényleg szeretem a csajt és nem az járt az eszembe hogy minél előbb meg akarom dönteni ) A csaj biztos hogy érezte és az lenne a kérdésem szerintetek mit szólhatott hozzá esősorban lányok válaszát várom :D a lány am 16 éves
Ciki ez az egész vagy normális ennyire még nem voltam szerelmes
nálunk is fordult már elö ilyen
szerintem jo érzés, ad egy kis önbizalmat és izgato is
20 éves vagy, és ilyeneket kérdezel?
Elég fura ilyet hallani egy húsz éves srác szájából.
20 évesen én am nem mozdultam rá kislányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!