Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki vagy egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok és van egy lány aki alattam jár egy évvel. Ismerem őt már mióta a suliba került, nekem szimpatikus is volt mindig de soha nem mertem felé kozeledni ami tudom az én bajom viszont ahányszor látom főleg az utóbbi időkben mindig vigyorog a kozelemben. Akárhányszor osszefutunk a folyosón vagy utcán egymással szemben távolabbról egy kis ideig rám néz és mosolyog, vagy lehajtott fejjel megy előttem akkor is mosolyog. 1-2 képemet lájkolta de ennyi semmi tobb 3 év alatt.Egyszer a buszt várva mentem mellette véletlenül és rám szólt, hogy ne menjek mellette akkor egy pár barátnőjével volt. Nem tudom eldonteni, hogy gáznak tart és azért csinálja vagy tetszem neki?2015. nov. 30. 17:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki.De csak akkor mehetsz biztosra,ha beszélsz vele.Légy férfi!
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs rá lehetőség mert sosincs egyedül, nem is tudnék mit mondani és tudja, hogy félénkebb vagyok, csendes nem az a csajozós típus.
2015. nov. 30. 18:22
3/5 anonim válasza:
akkor hivd félre, vagy legalább fb-on dumálj vele, az egy jó kezdés és utána a suliban is könnyebb lesz/lehet odamenni hozzá :)
4/5 anonim válasza:
Csak végy egy mély lélegzetet, és menj oda hozzá. Tudom, nehéz, félős vagy, szokatlan, mi van akkor, ha rosszul sül el, de csak próbáld meg és mosolyogj. Ne annyira, hogy ne tudj megszólalni egy bamba vigyortól, de annyira ige, hogy pozitív hatást keltsen. És minél többet szívsz ilyen esetekben, annál könnyebb feldolgozni, ha nem depizel bele. És akkor egyre könnyebb lesz. Csak mély levegő, és csajok, féljetek! :D
5/5 A kérdező kommentje:
Amint lesz valami amivel oda tudok menni megteszem :)
2015. dec. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!