Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

En 16 vagyok es o 17. Egyaltalan nem felenk srac rengeteg lany "baratja" van, nepszeru es baratsagos. Par hete bejelolt facen, egeszen addig csak hirbol ismertem, nem is foglalkoztatott. De utana meglattam az iskolaban amikor mellettem allt es konkretan kihagyott egy utest a szivem nagyon megtetszett es utana jottem ra,hogy o jelolt be. Utana sokszor osszefutottunk a folyoson mert o vagy egyedul vagy egy lanyhoz (nem a baratnoje

, de csinosabb mint en:() megy ki,de volt olyan, h en beszelgettem par baratmommel es o ott maradt kb ket lepesre tolunk es cs allt es telefonozott es neha eszrevettem, h engem figyel. De utana volt olyan, hogyha szembejott velem direkt elnezett, atnezett rajtam,v le a fuzetebe de olyan is volt, h ramnezett. Szerintem ha tetszenek neki kezdemenyezett volna, mivel o nem felenk az egyik "baratnomre" rairt facen miutan latta egy kondiban. Ne tudom mitevo legyek nagyon-nagyon szimpatikus, de attol tartok, hogy o nem igy erez...

2015. nov. 15. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

"es konkretan kihagyott egy utest a szivem "

.............

Szerintem ezt a kérdést inkább az Egészség/Betegségek nevű kategóriában kellett volna feltenned:D

2015. nov. 15. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy csaj lennél csak neki a sorban... Ezek alapján persze.
2015. nov. 15. 17:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyes nagyon jot nevettem de azert valaszolhatnal a kerdesre is :D kettes en is ettol felek :(
2015. nov. 15. 17:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!