Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy lány?
Figyelt kérdés
Régóta tetszik osztályomba egy lány
és nem tudom hogyan tudnék,egyáltalán elkezdeni vele valamit.Főként az az első gondom hogy nem tudok vele semmilyen beszélgetést létesíteni
mert nem tudom hogyan kezdjem.
(csak egyszer kétszer megkérdezte a házit meg ilyenek)
2015. dec. 9. 18:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem probálj meg óvatosan közeledni felé . De ne rányomolusan . Probáld meg a társasát keresni , dicsérd meg szép vagy csinos ilyenek. Aztán majd lassan kialakul közetetek egy viszony .
2/3 anonim válasza:
Hat eloszor te is csak a hazit kérdezd tőle aztan amikor mentek órára es mellette mész elkezdhetnel beszélni vele a tanárokról aztan dogak utan megkerdezhetned h h ment neki stb. Aztan joban lesztek es másról is tudtok majd beszélni :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm majd valahogy megpróbálom
2015. dec. 10. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!