Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves lányok! Összejönnétek egy 1 évvel fiatalabb fiúval? És egy 1 évvel idősebbel?
Figyelt kérdés
Indokoljátok is meg, hogy miért!2015. dec. 6. 14:47
11/13 anonim válasza:
7-es vagyok
én csak az osztálytársaimból, akik velem egyidősek, belőlük indulok ki. mind rémesen gyerekes...
bár biztos van aki nem.
amúgy engem világéletemben valamiért az idősebb férfiak vonzottak, lehet apakomplexus vagy nem tudom :D de próbálkozott már nálam velem egyidős fiú, és nem volt közös hang vele semmiben. viszont próbálkozott már nálam 10 évvel idősebb pasi, és vele mindenben megvolt a közös. és sose tartott engem éretlennek magához.
12/13 A kérdező kommentje:
# 11:
Én is az osztálytársaimból és egyéb ilyen idős ismerőseimből indulok ki. A fiúk 95%-a borzasztóan gyerekes, ahogy a lányok 95%-a is.
2015. dec. 6. 16:53
13/13 anonim válasza:
5-ös vagyok, és akadálynak gondoltam az egy évvel fiatalabbat mindaddig, amíg meg nem ismertem valakit, akinél rájöttem, hogy tényleg nem a kor számít, és egy pillanatig sem érdekelt az, hogy idősebb vagyok nála egy évvel, ez nem egy olyan dolog, amit érzel a megfelelő ember esetében, csak számok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!