Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen sráccal?
Sok-sok-sok-sok ilyen kérdés van már fent, csak semelyik se írja le úgy a dolgokat, amelyek rám hasonlóak lennének, szóval inkább megkérdezem. :D
Külső: 182 magas, vékony, szálkás testalkat, szemem kék, pupilla körül barna "gyűrű" található, haj hosszú, hátul copfba összefogott, sötétbarna (szinte már fekete).
Belső: magamat viszonylag kedvesnek, viccesnek és intelligensnek, emellett szerénynek, valamennyire visszahúzódónak, kreatívnak és eléggé maximalistának tartom, azaz szeretem a legtöbb dologból a maximumot kihozni.
Hobbik: Szeretek rajzolni, Angol nyelvet tanulni, imádok kreatívkodni (alkotni). Animéket szintén szeretem, sokat is néztem már meg, mellette imádok zenét hallgatni (pld. metál, rock, de eléggé vegyes dolgokat hallgatok ezen a téren).
Egyéb: Dohányzom egy ideje, mellette ritkán, de mértékkel fogyasztok alkoholt is.
Kíváncsi vagyok a véleményekre :)
16/F
16 éves cigis és piás...nem.
24/N
Mellesleg a lányoknak a pénz is számít!
Most cigis-piás. Dohányzás teljesen más dolog miatt alakult ki, nem menőzés és "jajj én most felnőtt vagyok ettől", nem. Alkoholtól egyszer sem rúgtam még be, nem megyek el addig, ha családi van és megkínálnak egy felessel/sörrel akkor elfogadom.
Szerintem utóbbival egyáltalán nincs probléma...
Nekem nagyon szimpatikus vagy ezek alapján. :)
Kb ugyanezek rólam is elmondhatóak.
A dohányzást és az alkoholt viszont nem bírom.
17\l
Igazából, a külső nekem ilyen szinten nem fontos, hogy barna a szemed és ajj nekem a kék tetszik.. :D Szóval az ilyen dolgok lényegtelenek, viszont az összkép számít, milyen az arcod, hogy összességében helyes vagy-e, stb. (Remélem érted, hogy hogy értem:D) A leírtak alapján a külsőd okés (pluszpont, hogy magasabb vagy nálam:D), viszont a hosszú hajad, nem tudom.. ha ápolod, igényes, stb. és persze jól áll, akkor okés, de amúgy nem, mert rengeteg olyan fiúval/férfivel találkoztam már, akinek a hosszú hajam zsíros csomókban lógott, szóval..
Belsőre a leírtak alapján majdhogynem főnyeremény vagy, az egyetlen problémám, hogy dohányzol.
Remélem tudtam segíteni, 15/l. :D
Valami negatív tulajdonságot is leírhatnál. Emellett pedig, ha nem menőzésből kezdtél el cigizni, azt is kifejthetnéd, hogy mi miatt.
Amúgy olyan "rockernek" tudlak ez alapján elképzelni, ez eddig oké.
Akkor... :)
Negatív tulajdonságok:
Sokszor nincs kedvem dolgokhoz, viszonylag depresszív hajlamú vagyok. Néha túlságosan is jószívű (mindig mondják hogy a egyszer a jószívűségem fogja okozni a vesztemet). Rosszul alszok legtöbbször. Dohányzás. Többet nem tudok írni, sorry. :)
11.55
Hajam ápolt, nem hagyom bezsírosodni, 2-3 naponta mosom. Nem hagyom úgy mint a többiek, hogy csak "úgy ott legyen". :D Persze ha nincs rá alkalom hogy mosni lehessen (pld. erdő mélyén táborban, pokolban), akkor ez van... :/ :D
Arcomat nem igazán átlagosnak mondanám, ovális alakú (káábé... :D), orrom egyenes. Többet nem igazán tudok leírni mert nincs erre kifejezett szókincsem :D
Plusz negatív tulajdonság, gyér szókincs. Sebaj.
Amúgy szerintem rendben vagy. Kicsit lépj ki a komfortzónádból, ismerkedj hasonló beállítottságú lányokkal. A cigiről meg próbálj meg leszokni, az csak árt, és mint láthatot, sokaknál ez kizáró ok.
11.57
Nos, akkor itt az ideje a regényemhez. Nagyjából 2-3 éve dohányzom, mivel abban az időben a kapcsolatom megromlott az egész családommal. Még a régi sulimban folyamatosan csesztettek a tanárok és a diákok is egyaránt, valamiért nem voltam nekik szimpatikus és ebből kifolyólag már nem bírtam azt a nyomást ami rám nehezedett. Ekkor volt hogy rágyújtottam az első szálra. Végül volt egy suliváltás, ahol tulajdonképpen most már teljesen jó a helyzet, lényegében más ember lettem itt :) Azóta sajnos a cigi megmaradt, de azzal, hogy ezt szívom, nem érzem magamat instabilnak egyáltalán.
Tipikus depressziós időszakom volt akkoriban, nem akartam semmit se, mert úgy fogtam fel a dolgokat hogy mindenki csak rosszat akar nekem, azóta vérbeli apámmal és az ő családjával nem is tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!