Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy ilyen sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Sok-sok-sok-sok ilyen kérdés van már fent, csak semelyik se írja le úgy a dolgokat, amelyek rám hasonlóak lennének, szóval inkább megkérdezem. :D

Külső: 182 magas, vékony, szálkás testalkat, szemem kék, pupilla körül barna "gyűrű" található, haj hosszú, hátul copfba összefogott, sötétbarna (szinte már fekete).

Belső: magamat viszonylag kedvesnek, viccesnek és intelligensnek, emellett szerénynek, valamennyire visszahúzódónak, kreatívnak és eléggé maximalistának tartom, azaz szeretem a legtöbb dologból a maximumot kihozni.

Hobbik: Szeretek rajzolni, Angol nyelvet tanulni, imádok kreatívkodni (alkotni). Animéket szintén szeretem, sokat is néztem már meg, mellette imádok zenét hallgatni (pld. metál, rock, de eléggé vegyes dolgokat hallgatok ezen a téren).

Egyéb: Dohányzom egy ideje, mellette ritkán, de mértékkel fogyasztok alkoholt is.

Kíváncsi vagyok a véleményekre :)

16/F

2015. okt. 27. 11:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem a leírás alapján szimpatikus lennél, ha én is ennyi idős lennék, mint te és nem közel a duplája :)

A hosszú hajat annyira nem szerettem/szeretem. De végül is nem az a lényeg.

2015. okt. 27. 12:38
 12/24 anonim ***** válasza:

# 5-ös válaszadó vagyok. Ezek alapján nekem az jön le, hogy összességében egy jó srác vagy, akinek, mint sok más embernek, voltak nehézségei a múltban, de neked sikerült ezeken továbblépned. A jövőben próbáld meg csak a jó dolgokat nézni, azt, hogy mi segített kilábalni ebből a korszakból és mivel írtad, hogy maximalista vagy, ezért valószínűleg sikerülni is fog, csak higgy ebben. Közben szerezhetsz barátokat, új dolgokat is kipróbálhatsz és, ha a jó dolgokra összpontosítasz, akkor ezek fogják neked adni azt a bizonyos támaszt, ami segítségével már a dohányzásról is le fogsz tudni szokni. Most ezt a dohányzást nem azért írom, mert kiragadtam az egyetlen negatív tulajdonságot és csak ezt nézem, hanem azért, mert a későbbiekben ez neked fogja a legtöbb gondot okozni. :D

Hangsúlyozom, tényleg jó ember lehetsz, ha nézzük a cigit, ha nem. (Amúgy bocsi a regényért, ami igazából nem feltétlenül kapcsolódik a kérdésedhez, csak gondoltam leírom, remélem nem baj:D)

2015. okt. 27. 12:46
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hosszú regényed :DD
2015. okt. 27. 12:57
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem a tökéletes szó jut eszembe. (Csak az alkohol, meg a cigi kicsit kiábrándító) de a hosszu haj álom:D
2015. okt. 27. 13:32
 15/24 anonim válasza:

nem

én eleve visszataszítónak tartom, ha egy fiúnak hosszú haja van.. azt hagyd meg a lányoknak

az is irritál, ahogy írsz és megfogalmazol dolgokat.. nekem ebből az jön le, h okoskodni és felvágni próbálsz az írásoddal, engem ez zavar.. a lányok jobban szeretik, ha ők az okosabbak:)

a dohányzást sem bírom.. meg sztem sokan sem

tessék.. itt a véleményem

2015. okt. 27. 13:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó. Alapból ilyen vagyok, nem próbálok és nem is szeretek, sőt rühellek felvágni akármivel is :) Egyébként köszönöm a véleményed.
2015. okt. 27. 13:51
 17/24 anonim ***** válasza:
"A lányok jobban szeretik, ha ők az okosabbak." Szerintem ne általánosítsuk ez a dolgot. Ki hallott már ilyet hogy "nekem fontos lenne hogy a barátom butább legyen mint én"??
2015. okt. 27. 13:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Külsőről csak annyit,hogy nem igazán jön be a hosszú haj,de hidd el,ez olyan jelentéktelen,és mulandó dolog,mint kb. az,hogy "Ronda lány vagy? Miért? Sok pattanásod van."

Belső teljesen rendben van,bár a depresszív és/vagy pesszimista beállítottságú emberektől kiráz a hideg :D

Az,hogy közbe közbe iszol,az nem értem,hogy egy 16 éevs fiúnál miért probléma?A dohányzás viszont már elég kizáró ok. :)

2015. okt. 27. 14:04
 19/24 anonim ***** válasza:

#6 és #9 vagyok. A kisregényed alapján csak szimpatikusabb lettél. Ezek alapján, amiket leírtál egy erős embernem tartalak, aki képes volt túltenni magát a problémáin.

A hajadat szoktad néha kiengedve is hordani? Hagyod, hogy beletúrjanak a hajadba? Volt barátomnak szintén hosszú haja volt, és imádtam turkálni benne.

Nem vagy felvágós, sem okoskodó az alapján, ahogy írsz. Szerintem teljesen rendben vagy.

Az alkoholfogyasztásod sem horribilis, néha néha belefér pár feles, csak ne vidd túlzásba. Illetve ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, éld a saját életed a saját meglátásod szerint.

2015. okt. 27. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Nálam a dohányzás kizáró ok, na meg a hozzá fűzött történet is elég zavaros számomra. Nem akarok világ megváltó lenni és lebeszélni róla, főleg azért mert nem rám tartozik és amúgy is azt csinálsz amit akarsz. De nekem is volt egy rosszabb időszakom (ahogyan sok más embernek is biztosan) mégse kezdtem el cigizni. Nálad szerintem inkább ez egy fajta menekülés. Azt mondtad hogy jobban, stabilabbnak érzed magadat tőle, pedig valójában te lettél erősebb, csak a cigihez kötötted ezt a jó emléket, pedig az csak egy éppen aktuális eszköz volt.

Remélem nem veszed ezt sértésnek, csak segíteni szerettem volna. Nekem a többi tulajdonságoddal amit leírtál nincs problémám.

2015. okt. 27. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!