Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen sráccal?
Sok-sok-sok-sok ilyen kérdés van már fent, csak semelyik se írja le úgy a dolgokat, amelyek rám hasonlóak lennének, szóval inkább megkérdezem. :D
Külső: 182 magas, vékony, szálkás testalkat, szemem kék, pupilla körül barna "gyűrű" található, haj hosszú, hátul copfba összefogott, sötétbarna (szinte már fekete).
Belső: magamat viszonylag kedvesnek, viccesnek és intelligensnek, emellett szerénynek, valamennyire visszahúzódónak, kreatívnak és eléggé maximalistának tartom, azaz szeretem a legtöbb dologból a maximumot kihozni.
Hobbik: Szeretek rajzolni, Angol nyelvet tanulni, imádok kreatívkodni (alkotni). Animéket szintén szeretem, sokat is néztem már meg, mellette imádok zenét hallgatni (pld. metál, rock, de eléggé vegyes dolgokat hallgatok ezen a téren).
Egyéb: Dohányzom egy ideje, mellette ritkán, de mértékkel fogyasztok alkoholt is.
Kíváncsi vagyok a véleményekre :)
16/F
"a lányok jobban szeretik, ha ők az okosabbak"
Én pont azt szeretem, ha egy fiú nagyon okos, okosabb nálam.
Ne haragudj, de azok alapján, amit leírtál magadról, én 100%, hogy nem jönnék össze veled, még akkor se, ha az arcod pont olyan mint egy álompasinak.
Rossz pontok nálam:
1. dohányzás (ki nem állhatom...undorító szagú, egészségkárosító, legjobban az idegesít, hogy kénytelen vagyok így is passzív dohányosként élni, mindenféle törvény meg jogszabály mellett is ugyanúgy bagóznak közterületen, valamint akaratgyengeségre utaló szokás nálam)
2. hosszú haj (valamiért én nem bírom a hosszú hajú pasikat, nekem ez nőies vonás, pláne ha mindig copfban hordod, akkor semmi értelme, mert csak egy gombóc látszik belőle előről, ennyi erővel rövid is lehetne)
A legimponálóbb számomra egy pasiban, ha jó a humora és van tartása. Ezalatt azt értem, hogy igenis mer más lenni, mint az átlag vadbarom és kiállni a normálisság mellett, még ha nem is divat éppen(pl. nem iszik, nem dohányzik, nem vasalja a haját, nem justin bieber, nem hord buggyos gatyát stb.). 16 évesen is ezzel lehetett levenni a lábamról és a mai napig is az ilyen férfiakat tisztelettel csodálom, mert a mai világban ehhez kell bátornak lenni.
Dohányzást hagyd abba, mindenképp meg fogsz halni te is, ne siettesd, hidd el, bármi van a halál után, élni jobb.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!