Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinteték leszbikus lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteték leszbikus lehet?

Figyelt kérdés

Három hónapja jött egy új lány az osztályunkba. Biszexuális vagyok és szerelmes letten belé. Nagyon jóban vagyunk de nem tudok rajta kiigazodni.

Egy csomószor a vállamra hajtja a fejét meg órákon is keresi a tekintetemet és ha összeakad mindig rám mosolyog meg fölhúzza kétszer a szemöldökét. Ha csinálunk közös képet mindig közel hajol hozzám. Egyszer szünetben bent volt az egész osztály és kihívott magával elvonulva beszélgetni, sajnos nem tudtam meg mit akart mert pont becsöngettek. Órákon ha unatkozunk szoktunk firkálgatni írólapra meg levelezni és mindig becézget meg szivecskét ír a nevem mellé. Egyszer poénkodott egyik osztársammal h biztos leszbi. Nem ismerem régóta nemtudom hogy mással is így viselkedik-e de a jelenlegi oszttársaimmal nem. Nem beszéltünk még fiúkról de azt tudom hogy nem volt még sose barátja és az iskola leghelyesebb fiatal férfi tanárját sem tartja helyesnek akibe a fél iskola bele van zúgva.

Nem nagyon ismerek leszbikus lányokat rólam is nemrég derült ki. Ennyiből le lehet szűrni valamit? Légyszi csak értelmes válaszokat írjatok a sértőeket kérlek mellőzzétek. Köszönöm ha tudtok segíteni! 16/L/bi

2015. dec. 1. 23:12
1 2
 11/13 kolmika válasza:
hát lehetséges....... hány évess vagy és ö hány éveess??
2015. dec. 28. 15:59
 12/13 A kérdező kommentje:
mindketten 16 évesek vagyunk.
2015. dec. 28. 16:53
 13/13 anonim válasza:
Nem tudom kérdezd meg hogy van e pasija
dec. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!