Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, diplomás és egy kislány anyukája. Nem is tudom, hogy írjam le, de pár hónapja már csak nőkre tudok gondolni, sokat maszturbálok, elsősorban leszbikus videókra. A férjemmel már elég régen nincs szexuális kapcsolat köztünk...

2015. okt. 24. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

ezt jókor találod már ki... gyerek mellett

csak te tudhatod magadról. lehet vonz mind a 2 nem? beszélj a pároddal, miért nincs szex, vagy, hogy mit érzel. kommunikálás nélkül nincs semmi egy házasság meg pláne erről szól.

2015. okt. 24. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

Nehogy beszélj a pároddal!

Ez hülleség,előbb tisztázd le magadban,hogy mit érzel.Aztán találj hasonló cipőben járó embereket.

Oké,hogy van egy gyerek,de a boldogságot nem szoríthatod háttérbe emiatt,ha a gyermeket tiszta szívedből szereted majd eztán is

2015. okt. 24. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
miért ne beszéljen a párjával? Ha nincs köztük szex akkor mégis csak van valami gikszer, nem gondolod? Ezt viszont MINIMUM meg kéne vitatni, hogy mégis miért.
2015. okt. 24. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is inkább leszbikus videókra szoktam masztizni,fantáziálgatok is,de nem tartom magam leszbikusnak,maximum biszexnek. Lehet csak azért próbálsz kifelé kacsintgatni,mert szexuálisan nincs semmi köztetek....a férfiakkal szemben megélt csalódottságod igy adod ki. Vagy tényleg biszex vagy :)
2015. okt. 24. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Olyan nincs, hogy most jött ez a gondolat először neked..

Vagy eddig is érezted és akkor lehet alapja,

vagy csak a szexhiány miatt vágynál egy kis gyengédségre, érzékiségre és ezt a leszbikus videókon éled ki.

Volt korábban bármiféle leszbi/bi hajlamod?

Érezted valaha úgy, hogy nem vagy biztos a házasságodban?

Nem?

Akkor minden ok, csak rendezd az életed.

2015. okt. 25. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a törődésre, odafigyelésre vágysz, egy kapcsolatot pedig ápolni kell, dolgozni érte. Ne hidd, hogy a férjed szex nélkül él, erre nem igazán képes egy pasi, tuti van valakije.
2015. okt. 25. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Pasi szex nélkül...

Én bizony rengeteg ideig éltem szex nélkül, mire 15 után rájöttem, hogy meleg vagyok, emiatt alig volt valami nőkkel.

Az embernek azért van más baja is, no és keze. Persze minden ember más.

2015. okt. 26. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
javítás: 15 év után... bőven harminc fölött.
2015. okt. 26. 22:20
 9/10 anonim válasza:
Hmmm... próbáld ki egy nővel és megtudod :)
2015. okt. 26. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:

elősször beszélj a férjeddel,hogy miért nincs sex?.

utána 2 lehetőség van.

1:továbbra sincs sex-probáld ki nővel.(+házassági tanácsadás)

2:van sex de továbbra is nőkre masztizol-probáljátok ki a 3ast.

2015. nov. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!