Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer! (? )
Amennyiben egészségügyileg indokolt, pl menstruáció beállítás, ciklus tartás a cél, abban az esetben igen.
De mindenképpen orvos írhatja fel a gyógyszert!
:))))))))))))))))))))
Ez nem szexuális orientáltságtól függ!! :))))))
# 2 vagyok. Muti kérlek, a gyógyszerészi diplomádat.
( privátban is jöhet ) jaaa, nincs? Akkor miért ugatsz bele? :) Ráadásul hülyeséget? Aki meg le pontozok gratulálok.
Azt hiszem kérvényezem a regem törlését erről az oldalról. kreténekkel van tele, akiknek lövésük sincs adott dolgokról, de hozzá vakkantanak. nem kevés esetben orbitális baromságot...
Második hozzászólónak igaza van. Temészetesen szedhet, csak sajnos ugyanúgy, ahogy a leszbikusok 70%-nak eszébe se jut a nőgyógyászati vizsgálatokra eljárni - hisz nem fekszenek le pasikkal, emiatt nyilván méhnyakrákosok, petefészekgyulladásosak, mellrákosak és semmilyen női betegség veszélyeztetettei nem lehetnek - úgy azt se tudják, hogy a fogamzásgátló hogyan működik, és mikre jó.
Ez pedig elég szomorú, hiszen a nőiességük ápolása és ismerete a nőiességünk része... Ja igen, amiről jó páran elfeledkezünk (hogy egyáltalán létezik).
Tehát, mivel hormont szednél konkrétan, nem csak a fogamzásgátlás lenne az egyetlen hatása. Rendszerezi a menstruációt, és enyhíti a vele járó görcsöket (én is erre szedtem). Ma már nagyon alacsony hormontartalmú tabik vannak, hízni már nem fogsz mindegyiktől. :) És mint minden másról az egészséged védelmének érekében, erről is szabadon dönthetsz, hogy igánybe veszed-e. Az orvosodnak kötelessége a Te céljaidnak legmegfelelőbbet ajánlani, és felírni.
Elnézést a kicsit indulatos hangvételért, de mindig vérpezsdítő, amikor valaki menőnek érzi magát amiatt, mert nem tud valamit. Nekünk ez a hülyeség az életünkbe kerülhet... 23/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!