Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha nem vettem be több fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
Az első napi tablettát be szedtem, aztán három napi ki maradt, és a többit inkább nem szedtem be. Ez az utolsó levelem. Meg köszönném a válaszokat,hogy mi lesz,vagy mit tegyek. (Nőgyógyászhoz csak 2 hét múlva lesz időpontom.)2015. okt. 12. 12:04
1/5 anonim válasza:
"Apucipicilánya nevű felhasználó kérdése:"
esetleg kérdezd meg apukádtól...
nem értem mi a kérdés...mit szeretnél?
nem vetted be a tablettát...de lesz szex vagy valami?
22F
2/5 A kérdező kommentje:
24 évesen biztos édesapámat fogom megkérdezni. Ja bocs már nem tudom őt se,de köszönöm az okoskodó és értelmetlen, buta válaszod :)
2015. okt. 12. 12:19
3/5 anonim válasza:
bocsi, de egy buta apuci pici lányának ezt tudtam tanácsolni...
mondjuk ilyen butaságra ne is várj sokat :)
4/5 anonim válasza:
1: olvasd el végre a tájékoztatót!
2: kérdezd meg az orvosod.
5/5 anonim válasza:
Ha megjön a havid,kezd el szedni újra,a havid első napján.
Én legalábbis így tennék (3éve szedek amúgy gyógyszert.).
És próbálj figyelni,hogy mindig bevedd,mert igy nagyon össze fog zavarodni a szervezeted.
Addig persze védekezz.
Meg ne idegeskedj,mert csak rosszabb lesz és mégjobban felborul a havid (nekem legalábbis a stressztől mindig késik 1-2 napot,még gyógyszer mellett is).
21/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!