Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egynél több gyógyszer maradt ki?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a második hét utolsó két szem tablettája kimaradt, akkor olyankor mi a teendő?
Illetve amikor az utolsót beszedtem, akkor együtt voltunk párommal és a következő két napban maradt ki a gyógyszer. Ilyen esetben mi van?
Néztem a betegtájékoztatót, de erről nem írnak!
Érdekes orvos lehetett, aki ezt mondta:)
A kombinált tabletták elsősorban az ovulációt akadályozzák meg. Persze ha kihagysz néhány szemet, akkor meg a kihagyásnak megfelelően jöhet létre, nem pedig az eredeti ciklusodnak megfelelően, így tök felesleges számolgatni.
Igazából így bármit is teszel, a terhesség lehetősége bizony fennáll. Ami még leginkább lecsökkenti a nem kívánt terhesség lehetőségét az az, hogy rövidebb szünetet tartasz (úgy, hogy a kihagyott tabikkal együtt legyen meg a 7 nap). Vagy pedig nem tartasz szünetet.
És persze óvszer legalább egy hétig. Két hét múlva meg teszt.
Hát nem tudom.már hogy mit higgyek el. Olvasok ezt is meg azt is.
Azt tudom,hogy annó megéreztem a peteérést,amikor volt.(fokozott libidó, szurkálás)
A gyógyszer ideje alatt csak néha éreztem ezt. Ahogy most is. Ekkor volt az esemény és utána 2 nap mikor nem vettem be a gyógyszert. Most 2 napja nagyon fáj a hasam, tegnap a derekam is fájt.
Hát mindenesetre most várok, jobbat nem tudok. Később csinálok egy tesztet, és eldől, hogy gyógyszerre vagy babás dolgokra költök innentől. :)
Igazából aggodalom nincs bennem, ha jönni akar, jöjjön, lassan úgyis itt az ideje neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!