Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus és biszex lányok/nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus és biszex lányok/nők! LIFT-en milyen nőből a felhozatal?

Figyelt kérdés

Leszbikus rendezvényeken (nem bulikon !)szép, nőies leszbikus nők is vannak, vagy csak pasisak ill. unisak?

Én nagyon nőies nő vagyok, és hozzám hasonlók jönnek csak be, tehát, akik feminin nők kívül-belül.(emellett normál testalkatúak, és velem egykorúak vagy idősebbek)

Köszönöm a válaszaitokat!

28 éves nő

2015. okt. 22. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
2015. okt. 22. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltam LIFT megnyitón tavaly. Hát...kb. én voltam ott az egyetlen nőies nő :D

20l

2015. okt. 22. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem voltam még, de én azt vettem észre, hogy akárhová megy az ember, alig talál nőies nőt. Mondjuk nekem nagyon gáz az, hogy Magyarországon a leszbikusok 80%-a férfias, de külföldön meg pont fordítva van, 80% nőies. Nem értem ezt.
2015. okt. 23. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

nem fogjuk ám tudni megítélni. én nem tudom fiús vagy lányos nő vagyok-e. Jelenleg felöltözöm mert fázok. kb. ez van.

utolsó, a külföld az olyan általános. melyik ország? melyik város?

2015. okt. 23. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg országban jártam már, direkt leszbikus bulikban is, melegbárokban is és mindenhol többségben voltak a nőies nők. Európában is, Amerikában is, Keleten is. Konkrétan a szomszédos országok városaiban, Bécsben, Temesváron, Belgrádban, Zágrábban is több a nőies nő, de a nyugat-európai országokban is. Hogy számomra ki az abszolút nőies nő? Mondjuk Monica Bellucci.
2015. okt. 23. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Első válaszoló! nekem leesett a poén. ütött.
2015. okt. 24. 00:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Elso Valaszolo! Nagyon jo poen ,amit kuldtel ,en is jot nevettem rajta :DD.

Azt viszont sejtettem,hogy max 1-2 noies , csinos lany van ilyen esemenyeken... Lehet oreg hiba,de ha engem egy no nem vonz kulsore es belsore is,akkor nem tudok vele jarni. Bar ezzel szerintem nem csak en vagyok igy .

2015. okt. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!