Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg akar változni miattam,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar változni miattam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Sokat szoktunk beszélgetni, viccelődni. Egy helyre járunk sportolni. Multhéten volt edzésünk és megint elkezdtünk kötekedni finoman egymással. Kicsi idő után arrébb ment és azután szomorkás lett.Megkérdeztem mi a baj és azt válaszolta ezt nem akarja elotmondani. Utánna kicsit összekaptunk én is sirtam és ö is(othon). Azóta nem beszéltem vele csak az egyik barátnöm és azt mondtan meg akar változni hogy ne érezzem magam rosszul. Akkor most mit rontottam el? Ezt nem tudom megérteni hogy miért akar megváltozni. Èn nagyon is birtam ahogy azelőtt viseledett? Miért csinálta?

2015. nov. 26. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
He'?!!?
2015. nov. 26. 15:32
 2/3 anonim válasza:
Szerintem azért gondolta/gondolja azt, hogy meg kéne változnia, mert összekaptatok, és szerinte miatta volt az egész, és ezért inkább megváltozna, csakhogy ne veszítsen el téged. De ez csak egy tipp, igazából nekem semmi tapasztalatom sincs ezzel kapcsolatban
2015. nov. 28. 19:36
 3/3 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem, hogy mindenképp beszélj vele, mondd el neki, hogy fontos számodra, nem akarod elveszíteni, és hogy úgy szereted, ahogy van, nem kell megváltoznia
2015. nov. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!